Site icon Hallocy

Survivor 5: Ξενερωμένος με τον Σάκη ο Απόστολος Ρουβάς μετά την επιστροφή του – «Μπορεί να γίνει κακό…»

Ποια είναι η αλήθεια για τη σχέση τους;

Ο Απόστολος και ο Σάκης Ρουβάς είναι δύο αγαπημένα αδέλφια, με τον πρώτο όμως να πασχίζει να μη συνδέεται ιδιαίτερα μαζί του και να επιχειρεί πάντοτε να βρει τρόπο να ξεχωρίσει.

Ο ίδιος, όντας ξανά τρελά ερωτευμένος, μίλησε πρόσφατα στο «Καλό Μεσημεράκι» για τη σχέση του με τον πασίγνωστο τραγουδιστή, που ενδεχομένως νιώθει να τον επισκιάζει ακόμη κι όταν καταφέρνει αξιοσημείωτο, όπως η μαγειρική ή η συμμετοχή του στο Survivor 5.

Survivor 5: Η προσπάθεια του Απόστολου… να μην είναι Σάκης
Ξεκαθάρισε, βέβαια, ότι η σύγκριση αυτή μεταξύ των δύο δεν έχει επηρεάσει σε καμία περίπτωση την αγάπη, που έχει ο ένας αδελφός για τον άλλο, συνεχίζοντας να τους χαρακτηρίζει.

Ο Απόστολος και ο Σάκης είναι δύο πολύ αγαπημένα αδέρφια και στις δηλώσεις του είπε: «Εύκολο ή δύσκολο, ήταν κάτι στο οποίο έπρεπε να προσαρμοστώ. Και προσαρμόστηκα. Έμαθα να ζω με αυτό. Με τον καιρό και την πείρα – μια και ορισμένα πράματα τα βίωνα ξανά και ξανά – έμαθα να ξεχωρίζω και τις προθέσεις των ανθρώπων που με πλησίαζαν. Όσο καλή μπορεί να είναι η ετικέτα «αδερφός του Ρουβά», άλλο τόσο κακή μπορεί να γίνει. Διότι συνήθως ο κόσμος σε κρίνει πριν σε γνωρίσει».

Exit mobile version