Site icon Hallocy

Ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος πληγωμένος: «Ο άνθρωπος με τον οποίο με απάτησε η Κάτια Ταραμπάνκο ήρθε να του κάνω τατουάζ»

Πικραμένος ο Θοδώρης Κωνσταντόπουλος. Έσβησε το τατουάζ με το όνομά της

Ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα με την Κατερίνα Καινούργιου στον Alpha το πρωί της Τετάρτης (25/5).

Φανερά φορτισμένος και πικραμένος, ο tattoo artist μίλησε για το χωρισμό του από την Κάτια Ταραμπάνκο και εξήγησε όλα όσα τον ενόχλησαν.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι έχασε πρόσφατα την μητέρα του και πως μία ημέρα μετά τον θάνατό της, ο πατέρας του χάρισε στο μοντέλο το μονόπετρό της και με αυτόν τον τρόπο έγινε η πρόταση γάμου.

«Ήμασταν μαζί γύρω στις 10 μήνες και συγκατοικούσαμε. Εγώ τουλάχιστον την ερωτεύτηκα. Κάθε μέρα έκανα προτάσεις γάμου στην Κάτια, κάθε μέρα λέγαμε πόσο ερωτευμένοι είμαστε και πόσο αγαπιόμαστε. Δεν ανακάλυψα κάποια στιγμή ότι κάτι δεν πάει καλά. Πολύ απλά κάποια στιγμή άκουσα την ατάκα ‘θέλω λίγο χρόνο’.

Πριν τρεις μέρες όμως, έχεις βγει σε εκπομπή και έχεις κάνει κάποιες δηλώσεις. Έχεις δείξει το μονόπετρο της μάνας μου. Εγώ, δε θα έβγαινα ποτέ να κάνω καμία δήλωση αν δε με πρόσβαλε η κίνηση. Το να δείξει αυτό το πράγμα και μετά να έχουμε… Το δαχτυλίδι της μαμάς μου δεν το δώρισα εγώ, το δώρισε ο πατέρας μου την επόμενη μέρα από τον θάνατο της μαμάς μου. Η μάνα μου έφυγε από τη ζωή 7 Σεπτέμβρη. Την είχε γνωρίσει η Κάτια, ήμασταν μαζί τότε οπότε για μένα η κίνηση αυτή ήταν πολύ σημαντική».

Ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος επανέλαβε όσα είχε υποστηρίξει για την παράλληλη σχέση της Κάτιας, καθώς και ότι το έμαθε από τον νυν σύντροφό της. «Το παιδί ήρθε να συζητήσουμε ένα πρότζεκτ, ήθελε ένα tattoo. Συζητήσαμε, επέστρεψε η Κάτια σπίτι από δουλειές, φεύγει αυτό το παιδί, περνάει ο καιρός, μου ζητάει η Κάτια χρόνο και σκάει ένα τηλέφωνο μία μέρα και μου λέει είμαι αυτός και αυτός και θέλω να σου ζητήσω συγγνώμη. Πραγματικά του βγάζω το καπέλο γιατί εγώ δεν το είχα κάνει. Και ζητάω συγγνώμη αυτή τη στιγμή, αυτός που με ακούει θα καταλάβει. Το κάρμα είναι κάρμα».

Exit mobile version