Κυριακή, 26 Ιουνίου

Στηβ Μιλάτος: Παρενέβη τηλεφωνικά στο Χαμογέλα και Πάλι – «Δε μου ζήτησε να σταματήσω»

«Νιώθω προσβεβλημένος γιατί όλοι έχουν γίνει πλέον δικαστές μια μικρής οθόνης»

Ελεύθερος με εγγύηση 2.000 ευρώ και τον όρο της υποχρεωτικής εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα δύο φορές τον μήνα αφέθηκε πριν μερικές ώρες ο Στηβ Μιλατος, ο οποίος κατηγορήθηκε για τον βιασμό της 21χρονης Αγγλίδας στη Ρόδο.

Μετά τις πρώτες δηλώσεις που παραχώρησε το πρωί του Σαββάτου 28/5 στο Χαμογέλα και Πάλι, ο Στηβ παρενέβη τηλεφωνικά λίγο αργότερα στην ίδια εκπομπή, προκειμένου να ξεκαθαρίσει για ακόμη μια φορά όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες για εκείνον.

Παρενέβη τηλεφωνικά στο Χαμογέλα και Πάλι ο Στηβ Μιλάτος
«Θέλω να πω ότι ουσιαστικά το αποτέλεσμα βγήκε. Είναι ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια, για να το μάθει και ο κόσμος. Δε μπορώ να πιστέψω αυτό που έχει γίνει. Είναι σαν ένας εφιάλτης και περιμένω να ξυπνήσω. Ο ιατροδικαστής έδειξε την αλήθεια. Ακούσαμε τη δική της εκδοχή, ακούμε και τη δικιά μου.

Ουσιαστικά ο ιατροδικαστής και η ψυχολόγος έδειξαν την αλήθεια. Εγώ θα πω τη δικιά μου γνώμη. Νιώθω προσβεβλημένος γιατί όλοι έχουν γίνει πλέον δικαστές μια μικρής οθόνης. Δεν καταλαβαίνουν πως τα λόγια τους πονάνε τους ανθρώπους. Δε ξέρω τι λόγο είχε και έκανε την καταγγελία. Μετά τη συνεύρεση δε μου είπε κάτι. Αν διαβάσετε την κατάθεσή μου θα δείτε ότι τα πράγματα είναι πολύ σωστά. Η κατάθεσή μου ήταν μια φορά και καλή και δεν κράτησε 6 ώρες και την άλλαξε 7 φορές. Για δείξτε μου τα σημάδια από την ιατροδικαστική εξέταση;

Πως πήγε να αφαιρέσει τη ζωή της; Είναι πολύ κακό το θύμα να γίνεται θύτης. Όταν κολλήσει μια ρετσινιά δε φεύγει. Ξέρω τον εαυτό μου και τι άνθρωπος είμαι. Δε μου ζήτησε να σταματήσω. Αν διαβάσετε την κατάθεσή μου θα δείτε. Δεν θέλω να μπω σε νομικά πλαίσια. Η κοπέλα απάντησε ότι ούτε την έσπρωξα, ούτε ότι είπε όχι, ούτε ότι φώναξε.

Οι απαντήσεις μου είναι εμφανέστατες. Στην Ρόδο, υπάρχουν πολλές τέτοιες υποθέσεις και εμένα η δικιά μου πήρε έκταση λόγω της δουλειάς που κάνω. Υπάρχουν ασφάλειες και πράγματα που κερδίζουν από τη χώρα τους. Είναι σύνηθες φαινόμενο να γίνεται αυτό εδώ και παραπάνω από τα μισά περιστατικά είναι ψέματα. Βγήκα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Έχω αποδείξει τι άνθρωπος είμαι. Όταν είσαι άντρας, είσαι με μειονεκτική θέση πάντα» εξήγησε ο Στηβ Μιλάτος.

Η απάντηση για την άσεμνη χειρονομία

Τέλος, για την άσεμνη χειρονομία που έκανε στο story του στο instagram, είπε ότι «απάντησα σε αυτούς που εύχονταν να πάθει η οικογένειά μου κακό και διάφορες αρρώστιες. Μου εύχονταν να πεθάνω, δεν ήταν κάτι άλλο».

Διαβάστε επίσης