Site icon Hallocy

Ευχάριστα νέα για την Ιωάννα Παλιοσπύρου – Έγινε γνωστό πως…

Οι παραγωγοί δίνουν μάχη για εκείνη

Το πρωί της Τετάρτης 1/6, στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, το Πρωινό, μία ευχάριστη είδηση “έσκασε” στην δημοσιότητα. Μάλιστα, η είδηση αφορά την Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία έχει ταλαιπωρηθεί σε μεγάλο βαθμό, ύστερα από τόσα χειρουργεία, ενώ πρόσφατα αποκάλυψε και πόσα κιλά έχασε μετά από αυτά.

Πιο συγκεκριμένα, αποκαλύφθηκε πως η ίδια έχει δεχθεί πολλές προτάσεις από τηλεοπτικούς παραγωγούς για διαφόρων ειδών εκπομπές, μεταξύ των οποίων είναι και ψυχαγωγικές, αλλά και βραδινές και καθημερινές. Παρόλα αυτά, η δική της επιθυμία είναι η ύπαρξη μίας εκπομπής η οποία να συναντά ανθρώπους και να συζητά τα βιώματά τους, ώστε να μεταδίδονται πολλά κοινωνικά μηνύματα μέσα από την επικοινωνία τους.

Ποιοι παραγωγοί θέλουν την Ιωάννα Παλιοσπύρου στην τηλεόραση και σε ποιες εκπομπές
«Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει πολλές τηλεοπτικές προτάσεις σε διάφορους ρόλους που θα ήθελαν να την δουν οι τηλεοπτικοί παραγωγοί που την έχουν προσεγγίσει. Και για κριτική επιτροπή και να αποτελέσει μέρος μιας παρέας, μια ψυχαγωγική εκπομπή…

Εκείνη το σκέφτεται θετικά όλο αυτό, αλλά η ίδια θα ήθελε να κάνει μια εκπομπή στην οποία να αφηγείται ιστορίες, να συναντά ανθρώπους και μέσα από αυτούς να περνά μηνύματα», είπε αρχικά η ρεπόρτερ.

Και συμπλήρωσε: «Από την εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη, της έχουν γίνει τουλάχιστον δύο προτάσεις. Η μία είναι για να συμμετάσχει σε βραδινό πρόγραμμα και η άλλη είναι για να συμμετάσχει σε καθημερινή εκπομπή, έχοντας τη δική της ρουμπρίκα».

 

Exit mobile version