Παρασκευή, 1 Ιουλίου

Σούπερ Κική: Φωτογραφίες με τον σύντροφό της – Η πρώτη τρυφερή ανάρτηση

Μπορεί η Σούπερ Κική να έχει έναν από τους πιο ενεργούς λογαριασμούς στο Instagram και να έχει δημιουργήσει μια πολύ στενή σχέση με τους διαδικτυακούς της φίλους, ωστόσο, προσπαθεί την προσωπική της ζωή να την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η γνωστή influencer, αυτή τη φορά έκανε μια εξαίρεση και το απόγευμα της Τρίτης 31/5 δημοσίευσε για πρώτη φορά μια σειρά από φωτογραφίες της, με τον σύντροφό της, Βίκτωρα.

Η σχέση του ζευγαριού έχει περάσει από σαράντα κύματα, γεγονός που είχε αποκαλύψει και η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ!

«Έχω χωρίσει. Μου έστειλαν screenshot τις συνομιλίες του με άλλες και χώρισα. Και του ‘xα πει από την αρχή «Πρόσεξε το Instagram επειδή είναι η δουλειά μου. Για ποιο λόγο να λέει η καθεμιά “Α, μιλάω με τον γκόμενο της Super Κικής”;».

Γιατί δεν θα πουν ποτέ το όνομά σου… Έξι μήνες ήμασταν μαζί. Τον περίμενα να τελειώσει τον στρατό. (σ.σ. ήταν φαντάρος στην Κύπρο.) Δεν με στενoχώρησε που το έκανε αυτό, με στενoχώρησε που είναι έτσι όλοι οι άντρες. Και κάποιες γυναίκες. Το προσωπικό μου κομμάτι έχει γίνει πάρα πολύ δύσκολο τα τελευταία δύο χρόνια.

Λίγους μήνες μετά τις συγκεκριμένες δηλώσεις η Σούπερ Κική αποφάσισε να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον σύντροφό της, Βίκτωρα δηλώνοντας: «Τα ξαναβρήκαμε. Έδωσα δεύτερη ευκαιρία, γιατί η αγάπη μου είναι ανιδιοτελής. Επέμενε πολύ και το σκέφτηκα και εγώ. Είναι και η πρώτη φορά που το κάνω και συγχωρώ κάποιον. Σήμερα μου έστειλε μήνυμα πως με αδίκησαν οι κριτές».

Διαβάστε επίσης