Site icon Hallocy

Ανακοινώθηκε η συνεργασία ανάμεσα στην οικογένεια Παντζόπουλου – Μενεγάκη και Δωροθέας Μερκούρη

Οικογενειακή υπόθεση για Μενεγάκη – Παντζόπουλο: Προσέλαβαν τη θεία της Γαίας Μερκούρη στο ξενοδοχείο της Άνδρου! 
Πολύ κοντά στην παρουσιάστρια η Γαία Μερκούρη

Full in love και αχώριστοι είναι ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη, όπου εδώ και έναν χρόνο περίπου έχουν ένα τρυφερό ειδύλλιο και πλέον δεν διστάζουν να δείξουν δημόσια την όμορφη σχέση που έχουν αναπτύξει.

Ωστόσο η Γαία Μερκούρη δεν υπήρξε η πρώτη γυναίκα στη ζωή του γιου της Ελένης Μενεγάκη, καθώς παλιότερα ο νεαρός είχε υπάρξει ξανά ερωτευμένος με αιθέρια ύπαρξη.

Το ζευγάρι έχει ενεργή συμμετοχή στα social media, όπου δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του.

Αυτή τη φορά η Γαία Μερκούρη αποφάσισε να δημοσιεύσει σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το βίντεο της θείας της, Αλεξάνδρας Μερκούρη, με το οποίο ανακοινώνεται η συνεργασία της με το ξενοδοχείο «Όναρ» της Άνδρου, του οποίου ιδιοκτήτες είναι η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος.

Δείτε το βίντεο εδώ:

Μάλιστα, στη λεζάντα γράφει:

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνω το πρώτο ησυχαστήριο yoga που διοργανώνουμε εγώ και η Louise, σε ένα από τα αγαπημένα μου μέρη στον κόσμο: το Onar Resort, στην παραλία Άχλα στην Άνδρο των Κυκλάδων.

Μεταξύ ποταμών και θάλασσας, θα εγκαταλείψουμε την αναβλητικότητα και θα ξαναβρούμε την αφέλεια και τον αυθορμητισμό των παιδιών. Αυτό που μας κάνει να δονούμαστε και να ονειρευόμαστε χωρίς εμμονή ή κρίση ή όριο.

Exit mobile version