Site icon Hallocy

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η παρέμβαση της οικογένειας κατά του Πρωινού – «Όλα όσα διαδίδετε είναι απολύτως ψευδή»

Ανακοίνωση-παρέμβαση μέσω του δικηγόρου τους, κ. Όθωνα Παπαδόπουλου, έκανε η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου στο Πρωινό.

Ο κ. Παπαδόπουλος ουσιαστικά διέψευσε την είδηση περί ζεϊμπέκικου της μητέρας της 33χρονης κατηγορούμενης λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της Μαλένας. «Όλα όσα διαδίδετε είναι απολύτως ψευδή» αναφέρεται στην ανακοίνωση, που διάβασε στον αέρα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 ο Τάσος Τεργιάκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση-παρέμβαση της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου:

«Δεν πρόκειται να συμμετάσχουμε σε καμία τηλεοπτική δίκη και ειδικά στην εκπομπή σας. Επανειλημμένα προβαίνετε σε ψευδείς διαδόσεις σε βάρος μας. Η μητέρα της Ρούλας ποτέ δεν έχει χορέψει ζεϊμπέκικο σε οποιοδήποτε κατάστημα. Βρίσκεται σε κατάσταση πένθους και πενθεί για τα 3 εγγόνια της.

Όλα όσα διαδίδετε είναι απολύτως ψευδή. Επίσης παρακαλούμε τον συνδικαλιστή αστυνομικό να παραμείνει στα καθήκοντά του ως αστυνομικός και να μην εκτελεί χρέη αυτόκλητου Εισαγγελέα ή δικαστή. Παρακαλούμε, ρωτήστε τον κύριο εάν έχει αντίγραφα της δικογραφίας επί της οποίας τοποθετείται και αν έχει διαβάσει τα χαρτιά».

Exit mobile version