Κυριακή, 26 Ιουνίου

Ειρήνη Παπαδοπούλου – Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Έτοιμοι για το μεγάλο βήμα!

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης σχεδιάζουν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Την απόφασή του να φύγει από τον ΠΑΟΚ ύστερα από πέντε χρόνια ανακοίνωσε πρόσφατα ο διεθνής τερματοφύλακας, Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Προς το παρόν, αφιερώνει χρόνο στον εαυτό του και στη γυναίκα της ζωής του την, Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Ο φακός εντόπισε το ζευγάρι το βράδυ του Σαββάτου 28 Μαΐου να διασκεδάζει στο νυχτερινό κέντρο Teatro, όπου εμφανίζονται ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα. Και μπορεί το προηγούμενο διάστημα να μοίραζαν τον χρόνο τους μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ωστόσο η απόσταση δεν επηρέασε τη σχέση τους.

Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή του ο 32χρονος ποδοσφαιριστής δήλωσε για τη σύντροφό του, με την οποία είναι μαζί 2,5 χρόνια: «Αυτή τη στιγμή που μιλάμε πιστεύω ότι έχω βρει τον άνθρωπό μου, είναι τρελός σαν εμένα, που είναι σημαντικό στοιχείο για να βρίσκεται κάποιος δίπλα μου.

Η χημεία, η επικοινωνία και η αγάπη είναι το κλειδί. Αν υπάρχει θέληση, μπορείς να δημιουργήσεις όμορφα πράγματα». Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι σχεδιάζει να κάνει σύντομα το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Πηγή:ΟΚ

Διαβάστε επίσης