Κυριακή, 26 Ιουνίου

Η Άμπερ Χερντ απαντά μέσω αντιπροσώπου της στο μήνυμα του Τζόνι Ντεπ στο TikTok

Πάνω από 3,9 εκατομμύρια Like έχει συγκεντρώσει ήδη το πρώτο βίντεο που ανέβασε εχθές ο Τζονι Ντεπ στη δημοφιλή πλατφόρμα – Μια «στρατιά» από ΤikTokers τον είχε στηρίξει κατά τη διάρκεια της δίκης
Πάνω από 3,9 εκατομμύρια Like έχει συγκεντρώσει ήδη το πρώτο βίντεο που ανέβασε εχθές ο Τζόνι Ντεπ στην πλατφόρμα του TikTok, λίγες μόνο ώρες μετά τη δημιουργία του λογαριασμού του.

Ο «χείμαρρος» υποστήριξης που δέχτηκε τις εβδομάδες της δικαστικής του αναμέτρησης με την Άμπερ Χερντ δεν άφησε ασυγκίνητο τον ηθοποιό, ο οποίος αφιέρωσε το πρώτο του post στο κοινό του, καλώντας το μάλιστα να «προχωρήσουν μπροστά» μαζί, αφήνοντας στο παρελθόν τις δύσκολες στιγμές του παρελθόντος.

Μόλις μια εβδομάδα μετά τη δικαίωσή του στο δικαστήριο της Βιρτζίνια, όπου οι ένορκοι αναγνώρισαν τη δυσφημιστική φύση των ισχυρισμών της Χερντ περί σωματικής και σεξουαλικής κακοποίησης και του επιδίκασαν αποζημίωση πολλών εκατομμυρίων ευρώ, ο Ντεπ έγραψε τα εξής στο TikTok: «Προς όλους τους πολυαγαπημένους, αφοσιωμένους και ακλόνητους υποστηρικτές μου. Πήγαμε παντού μαζί, είδαμε τα πάντα μαζί. Περπατήσαμε μαζί στο ίδιο μονοπάτι. Κάναμε το σωστό μαζί, κι όλα αυτά επειδή νοιαστήκατε για μένα. Και τώρα, θα προχωρήσουμε μπροστά μαζί».

@johnnydeppTo all of my most treasured, loyal and unwavering supporters. We’ve been everywhere together, we have seen everything together. We have walked the same road together. We did the right thing together, all because you cared. And now, we will all move forward together. You are, as always, my employers and once again I am whittled down to no way to say thank you, other than just by saying thank you. So, thank you. My love & respect, JD

♬ Stranger – Love Joys

Σε αυτό το πολύ επιτυχημένο «ντεμπούτο» του στην πλατφόρμα, όπου μέσα σε λίγες ώρες έχει αποκτήσει ήδη 7 εκατομμύρια followers, ο 58ρονος σταρ ευχαρίστησε θερμά τους φαν του που τον στήριξαν, στέλνοντάς του «την αγάπη του και τον θαυμασμό του». Λίγο αργότερα πάντως, ήρθε και η αντίδραση από τη μεριά της Άμπερ Χερντ, η οποία είχε βρεθεί στο στόχαστρο αμέτρητων TikToker τις περασμένες εβδομάδες, οι οποίοι μετέτρεπαν τις συναισθηματικά φορτισμένες καταθέσεις της σε καυστικά βίντεο που γίνονταν viral.

H απάντηση της Χερντ στο μήνυμα του Ντεπ δεν ήρθε μέσω της πλατφόρμας που την «πολέμησε» σφοδρά την περίοδο της δίκης, αλλά μέσω εκπροσώπου της, που εστίασε στη φράση «προχωράμε μπροστά» του ηθοποιού.

«Ενώ ο Τζόνι Ντεπ λέει ότι προχωράει μπροστά, τα δικαιώματα των γυναικών πάνε πίσω. To μήνυμα της ετυμηγορίας στα θύματα ενδοοικογενειακής βίας είναι… να φοβάστε να υψώσετε το ανάστημά σας και να μιλήσετε δημόσια», ανέφερε χαρακτηριστικά η δήλωση.

Η δήλωση αυτή απηχεί εκείνη που εξέδωσε η Χερντ μετά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας, όπου η 36χρονη επισήμαινε ότι η απόφαση υπέρ του Ντεπ γυρίζει τις γυναίκες πίσω σε μια εποχή όπου ο κόσμος ντρόπιαζε και εξευτέλιζε τα θύματα κακοποίησης που μιλούσαν δημόσια. Σε εκείνη τη δήλωση, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός επέκρινε εμμέσως τους ενόρκους επειδή «πείστηκαν» να αγνοήσουν το σημαντικό ζήτημα της ελευθερίας του λόγου, ενώ ανέφερε ότι, σε τελική ανάλυση, η πληθώρα των αποδεικτικών στοιχείων που παρουσίασε δεν ήταν αρκετά για να νικήσουν την επιρροή του ισχυρού πρώην συζύγου της!

Διαβάστε επίσης