Πέμπτη, 30 Ιουνίου

Τον χτύπησε κεραυνοβόλος έρωτας – Η γυναίκα που χώρισε ο Σπανούλης για τα μάτια της Χοψονίδου

Είχε σκοπό να παντρευτεί τον παιδικό του έρωτα

Ο έρωτας έχει χτυπήσει για τα καλά τον χώρο της showbiz και πολλά ζευγάρια έχουν αποφασίσει να χαράξουν κοινή πορεία (δείτε εδώ ποιοι παντρεύονται φέτος το καλοκαίρι). Ανάμεσα σε αυτούς και ο Βασίλης Σπανούλης με την Ολυμπία Χοψονίδου, όπου πλέον έχουν κλείσει 11 χρόνια μαζί, ενώ έχουν αποκτήσει και 6 παιδιά.

Ο Βασίλης Σπανούλης από πάντα ήθελε να κάνει μικρός οικογένεια και να διοχετεύσει όλη του την αγάπη και την αφοσίωση εκεί, δεν του άρεσαν οι μικρές εφήμερες σχέσεις και αυτό το έχει αποδείξει η πορεία του. Από τα 26 του είναι με την Ολυμπία, ενώ ακόμα και πριν ήθελε να οδηγήσει την σχέση του στα σκαλιά της εκκλησίας.

Ήταν αρραβωνιασμένος πριν την Χοψονίδου ο Σπανούλης
Είναι γνωστό ότι όταν το ζευγάρι γνωρίστηκε, εκείνος ήταν αρραβωνιασμένος και πήγαινε με τα «μπούνια» για τον γάμο, ενώ φαίνεται πως ο κεραυνοβόλος έρωτας του άλλαξε τα σχέδια. Για την πρώην του Σπανούλη δεν είναι πολλά πράγματα γνωστά. Πρόκειται όμως για μια αθλήτρια που ζούσε στην Λάρισα και αποτελούσε τον παιδικό – εφηβικό έρωτα του διάσημου μπασκεμπολίστα.

«Είναι αυτό που λέμε κεραυνοβόλος έρωτας. Γρήγορα κατάλαβα ότι ήμουν τυχερός, γιατί βρήκα μια γυναίκα που με εξιτάρει εσωτερικά και εξωτερικά. Η Ολυμπία είναι ο έρωτας της ζωής μου. Η Ολυμπία είναι το άλλο μου μισό, η γυναίκα που καλύπτει τις αδυναμίες μου, η σύντροφός μου, το πρόσωπο με το οποίο μοιράζομαι όμορφες και άσχημες στιγμές» είχε εξομολογηθεί στο παρελθόν ο αθλητής.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olympia Chopsonidou (@olympiachop)

Οι σχέσεις της Ολυμπίας Χοψονίδου με τη μητέρα του Βασίλη Σπανούλη
Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης αποτελούν διαχρονικά ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Μπορεί οι οικογενειακές υποχρεώσεις να είναι πολλές ωστόσο το ζευγάρι παραμένει ερωτευμένο και δεν διστάζει να το δείχνει σε καμία περίπτωση .

Με τόσα παιδιά είναι λογικό πως η Ολυμπία Χοψονίδου θα πρέπει να έχει αρκετή βοήθεια και μια από αυτές θα είναι από πλευράς της οικογένειας του Βασίλη Σπανούλη και συγκεκριμένα της μαμάς του.

«Ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου… η πεθερά μου είναι άγιος άνθρωπος και έχω μάθει πάρα πολλά από αυτήν… Εύχομαι και ελπίζω όταν φτάσω στην ηλικία της (που είναι νέα ακόμη) να έχω την μεγάλη καρδιά όπως εκείνη και το προτέρημα να ζητώ συγγνώμη ακόμη και να μην φταίει μόνο και μόνο για να είναι καλά τα παιδιά της», είχε αποκαλύψει χαρακτηριστικά.

Ολυμπία Χοψονίδου πεθερά

Διαβάστε επίσης