Πέμπτη, 30 Ιουνίου

Σοφία Βογιατζάκη: «Δεν με εμπιστεύομαι με το τιμόνι, την ίδια ευθύνη νιώθω με το να γεννήσω ένα παιδί»

Καλεσμένη στο The 2night Show βρέθηκε η Σοφία Βογιατζάκη, η οποία θυμήθηκε τη συνεργασία της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου πριν πολλά χρόνια στον «Όμορφο κόσμο το πρωί»

«Όταν ήρθε η πρόταση από τον “Όμορφο κόσμο το πρωί” δεν ήθελα. Δεν ήθελα, δεν θυμάσαι; Καλέ δεν ήθελα! Έλεγα ποιος το σκέφτηκε, πως είναι δυνατόν, πως σας ήρθε, εγώ δεν έγω σχέση με αυτά, εγώ δεν θέλω να γίνω τηλεπαρουσιάστρια, εμένα η δουλειά μου είναι ηθοποιός και πως σας ήρθε αυτό. Μου ζητούσαν να κάνω ραντεβού μαζί σου και δεν ήθελα.

Χτυπιόμουν, δεν ήθελα. «Τι δουλειά έχω εγώ με τις εκπομπές και τα πρωινάδικα;» έλεγα. Άκου τότε. Δίκιο είχα όμως τότε. Μετά γνώρισα εσένα και θυμάμαι το πρώτο μας ραντεβού. Επί δυόμιση ώρες ήμουν κάτω από τις καρέκλες και τους καναπέδες από τα γέλια. Αν μη τι άλλο κατάλαβα πως μαζί σου θα περάσω πάρα πολύ ωραία», ανέφερε η Σοφία Βογιατζάκη.

Και συνέχισε για εκείνη την εποχή: «Την ίδια περίοδο μπαίνει ο μπαμπάς μου στο νοσοκομείο με 98% φραγμένα τα πνευμόνια του και τα δύο από καρκίνο. Έλεγα συνέχεια πως δεν θέλω τηλεόραση και πρωινό γιατί η δουλειά μου είναι άλλη, αλλά μετά είπα πως θα το κάνω αναγκαστικά γιατί χρειαζόμουν τα χρήματα», παραδέχτηκε η Σοφία Βογιατζάκη.

Σχετικά με τους φόβους της αλλά και τον λόγο που δεν απέκτησε παιδί, η Σοφία Βογιατζάκη ξεκαθάρισε: «Αγόρασα αυτοκίνητο για να με αναγκάσω να γραφτώ σε σχολή οδηγών. Δεν με εμπιστεύομαι με τιμόνι, δεν θέλω να έχω την ευθύνη της ζωής των ανθρώπων που περπατάνε και που είναι στα άλλα αυτοκίνητα. Ακριβώς την ίδια ευθύνη νιώθω με το να γεννήσω ένα παιδί», είπε καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Διαβάστε επίσης