Πέμπτη, 30 Ιουνίου

Survivor 5: Του την ”είπε” φεύγοντας – Το όλο νόημα σχόλιο της Βρισηίδας στον Μαρτίκα αποχωρώντας από το παιχνίδι

Δεν άντεξε…

Στο επεισόδιο της Πέμπτης στο Survivor 5 είδαμε άλλη μια αποχώρηση παίκτη από το ριάλιτι επιβίωσης με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει πως αυτή τη φορά λιγότερους ψήφους συγκέντρωσε η Βρισηίδα Ανδριώτου, με αποτέλεσμα να πρέπει να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα.

Η ίδια όπως παραδέχτηκε δεν περίμενε με τίποτα την απόφαση αυτή, μην μπορώντας όμως να πράξει διαφορετικά είπε τα τελευταία λόγια της και σηκώθηκε να αποχαιρετήσει τους παίκτες της μπλε και κόκκινης ομάδας.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που είδαμε να αγκαλιάζει ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας, με τον οποίο είχε σχέση μέσα στο παιχνίδι, η οποία διαλύθηκε με άσχημο τρόπο. Έτσι λοιπόν, η κουβέντα πριν φύγει έκρυβε πολλά και σίγουρα ένα παράπονο στο πρόσωπό του.

Ο αποχαιρετισμός της Βρισηίδας Ανδριώτου από τον Σπύρο Μαρτίκα στο Survivor 5

«Νιώθω περίεργα, η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα καθόλου. Είναι περίεργο το συναίσθημα που θα γυρίσω πίσω στον πραγματικό κόσμο. Στεναχωριέμαι πολύ που θα αφήσω την Ασημίνα μόνη της.

Τελείωσε η παύση, γιατί ήταν μια παύση για μένα, αλλά θα πάω στην αγκαλιά της μαμάς μου, που μου έχει λείψει. Θέλω να δω την Ασημίνα να σηκώνει την κούπα, έχει αντέξει τόσα πολλά. Και ο Σπύρος μπορεί να είναι μαζί της. Είναι ο terminator, μας έχει φάει όλους». «Είναι που θα με περίμενες έξω ρε», είπε η Βρισηίδα στον Μαρτίκα λίγο πριν φύγει.

 

Διαβάστε επίσης