Πέμπτη, 30 Ιουνίου

Με πισίνα και τεράστιο κήπο: Το ανάκτορο όπου μένει ο Άγγελος Λάτσιος όταν δεν είναι με τη Γαία Μερκούρη (photo)

Ένα πραγματικό παλάτι!

Ο Άγγελος Λάτσιος εδώ και καιρό έχει πάρει την απόφαση να απομακρυνθεί από το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και, πια, δίχως να έχει μετακομίσει με τη Γαία Μερκούρη, ζει μαζί με τον πατέρα του, Γιάννη, σε μια τεράστια μεζονέτα 400 τετραγωνικών.

Ο 20χρονος γιος της γνωστής παρουσιάστριας, που απάντησε και στο αν θα παντρευτεί σύντομα, μένει σε μία από τις μεζονέτες, που χτίστηκαν στο οικόπεδο της οδού Αγράμπελης, που κάποτε δέσποζε η βίλα του Ανδρέα και της Δήμητρας Παπανδρέου.

Το σπίτι περιλαμβάνει δύο κρεβατοκάμαρες, ένα master room, δύο τζάκια, play room, υπόγειο πάρκινγκ, πισίνα και κήπο.

Άγγελος και Γιάννης Λάτσιος σπίτι

Πάμπλουτη η Γαία Μερκούρη: Το δώρο που της ετοιμάζουν Ελένη Μενεγάκη και Γιάννης Λάτσιος για το γάμο με τον Άγγελο
Η Γαία Μερκούρη είναι ο λόγος που ο Άγγελος Λάτσιος… ζει και αναπνέει, με το ζευγάρι να είναι απόλυτα ερωτευμένο, έχοντας και την έγκριση των πεθερικών, Ελένης Μενεγάκη και Γιάννη Λάτσιου.

Αυτό που είναι σίγουρο, πάντως, είναι πως εφόσον αποφασίσουν να προχωρήσουν πιο μακριά τη σχέση τους, θα εξασφαλίσουν μια άνετη ζωή, με τη βοήθεια και των γονιών του Άγγελου, τη στιγμή που αναζητούν τον επαγγελματικό προσανατολισμό.

Για την περιουσία της Ελένης Μενεγάκη, κατά καιρούς, έχουν γραφτεί πολλά – μα πάρα πολλά. Και ενώ σίγουρα δεν είναι δυνατόν να τα γνωρίζουμε όλα, μάθαμε πως η παρουσιάστρια πέρσι έφτιαξε την διαθήκη της μοιράζοντας την περιουσία της στα παιδιά της, Άγγελο Λάτσιο, Βαλέρια, Λάουρα και Μαρίνα. Την αποκάλυψη έκανε το περιοδικό Ciao και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του, η παρουσιάστρια την περασμένη χρονιά, με το που επέστρεψε στην Αθήνα από τις διακοπές της πραγματοποίησε συναντήσεις με συμβολαιογράφους προκειμένου να μοιράσει την περιουσία της στην οικογένειά της.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, την περιουσία της πρόκειται να κληρονομήσουν αποκλειστικά οι δικοί τηνς άνθρωποι. Συγκεκριμένα, ο 18χρονος σήμερα Άγγελος, κληρονομεί την πολυκατοικία με τα 12 διαμερίσματα στην Κάρυστο. Αυτή τη στιγμή, τα ενοίκια εισπράττει η μητέρα της Ελένης Μενεγάκη, Ζέτα. Από αυτά τα διαμερίσματα εξαιρείται ένα ποσοστό της τάξεως του 20%, το οποίο κληρονομεί ο αδερφός της, Θοδωρής Μισόκαλος.

Ελένη Μενεγάκη περιουσία

Στην κατοχή του Άγγελου, θα περάσει και το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη στο Ελληνικό, στο οποίο η ίδια έμενε πριν παντρευτεί τον Γιάννη Λάτσιο και ένα ακόμα σπίτι στην Χαλκιδική το οποίο όμως δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Όσο για τον Γιάννη Λάτσιο; Μπορεί να μην κατέληξε σε συμφωνία με τη Μενεγάκη για το σπίτι στα Μελίσσια, αλλά στο τέλος αποφάσισαν να μείνει στα τρία παιδιά, με επικαρπία της παρουσιάστριας. Στα παιδιά πέρασε επίσης και η μεζονέτα στην Κηφισιά, όπου έμενε το ζευγάρι πριν χτιστεί η βίλα στα Μελίσσια.

Αξίζει να σημειωθεί, δε, ότι στο διαζύγιο αποφασίστηκε ο Γιάννης Λάτσιος να κρατήσει την έκταση, που είχε το ζευγάρι στο Πυργί, ενώ του έμεινε και το οικόπεδο που είχαν αγοράσει από κοινού στην περιοχή Στριγανιά Κορώνειας, στη Βοιωτία. Το πώς θα τα μοιράσει στα παιδιά του, καθώς έχει και δύο κορίτσια ακόμη με τη Μενεγάκη, θα φανεί στο μέλλον, αν και φυσικά ο Άγγελος θα είναι σε πρώτο πλάνο.

 

Διαβάστε επίσης