Site icon Hallocy

Αλέξης Κούγιας: Οι δηλώσεις για την αγωγή στη Φαίη Σκορδά – «Βέλη» και στη Ζήνα Κουτσελίνη

Σε νέες δηλώσεις έξω από το δικαστήριο όπου συνεχίζεται η δίκη Λιγνάδη έκανε ο Αλέξης Κούγιας. Ο ποινικολόγος αναφέρθηκε στην αγωγή των 100.000 ευρώ που θα καταθέσει εις βάρος της Φαίης Σκορδά, ενώ πέταξε τα «βέλη» του και στη Ζήνα Κουτσελίνη.

«Εγώ δεν έχω τον χρόνο την ώρα που γίνεται η εκπομπή της κας Κουτσελίνη, ούτε επίσης όποτε γίνονται οι πρωινές εκπομπές, τα πληροφορούμαι εκ των υστέρων από τις γραμματείς μου. Έχουμε διαπιστώσει ότι γίνονται παράνομες πράξεις εις βάρος μου, εις βάρος των συνεργατών μας και εις βάρος της ποιότητας της υπερασπίσεως που κάνουμε από συγκεκριμένα πρόσωπα και συγκεκριμένες εκπομπές. Όποτε πληροφορούμαι κάτι και πρέπει να παρέμβω, παρεμβαίνω» εξήγησε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

«Χθες πληροφορήθηκα στην εκπομπή που αρχιπαρουσιαστές είναι ο κ. Λιάγκας και η κα Σκορδά παίχτηκε μία δήλωση μίας κας Τζώρτζη, έχει παίξει τη νταντά σε ένα σίριαλ, η οποία τόλμησε και είπε ότι είμαι αλήτης και ότι κάνω αλήτικη υπεράσπιση. Καλές γιορτές! Να ξέρετε ότι μόλις φτάσει στα δικαστήρια και πει αυτή τη δικαιολογία και την πει και η κα Σκορδά και ο κ. Λιάγκας ότι εμείς έπρεπε να το παρουσιάσουμε, θα γελάει το δικαστήριο.

Και όταν θα έρθει η ώρα του ταμείου, τότε παρακαλώ πολύ να έχουν κάνει καλά συμβόλαια ο κ. Λιάγκας και η κα Σκορδά, να έχουν περιουσιακά στοιχεία για να με αποζημιώσουν. Σήμερα η κα Σκορδά θα παραλάβει μία αγωγή 100.000 ευρώ, όχι για την προχθεσινή εκπομπή, αλλά για ο,τιδήποτε έχει πει για μένα θα παραλαμβάνει και μία αγωγή ξεχωριστά. Βέβαια, θα παραλάβουν και όλοι, πέντε, δέκα αγωγές από τον κ. Λιγνάδη για όσα έχουν κάνει 15 μήνες» συνέχισε ο ποινικολόγος.

Ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε και στη Ζήνα Κουτσελίνη, κατηγορώντας την ευθέως ότι στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου στέλνει δικηγόρους για να αναλάβουν την υπεράσπιση της 33χρονης.

«Ήταν αρχισυντάκτρια στην εκπομπή της κας Στεφανίδου. Έτσι τη θυμάμαι στο Alter. Δεν τη γνώριζα, ήταν φίλη μίας γραμματέως μου. Ποτέ δεν έχω βγει για καφέ με κανέναν δημοσιογράφο. Με τον Γιώργο Λιάγκα έχω μία προσωπική φιλία και την κα Σκορδά τη ξέρω πολλά χρόνια. Να σας καλέσω στο γραφείο μου να μου πείτε για την πορεία της κας Κουτσελίνη.

Διαφωνώ και γι’ αυτό δεν έχω πάει και ποτέ, ενώ με προσκαλεί καθημερινά να μου κάνει προσωπική συνέντευξη ή να μου αφιερώσει και μία εκπομπή να μιλήσουμε για όλα. Επιλέγω τις εκπομπές. Δεν θυμάμαι ότι έχω έρθει καλεσμένος στην κα Κουτσελίνη. Αυτό που κάνατε χθες, κατά τη διάρκεια της δίκης, -γι’ αυτό έστειλα και το εξώδικο που προαναγγέλλει αγωγή- καλέσατε μία δικηγόρο κατά τη διάρκεια της δίκης και της κάνατε προσωπική συνέντευξη με μοναδικό στόχο να πληγεί ο εντολέας μου.

Αυτό που κάνατε χθες κι αυτό που έκανε η κα Κουρτέση είναι ποινικό αδίκημα. Κατά τη διάρκεια της δίκης καλείτε μονομερώς μία δικηγόρο που κακώς ήλθε και η οποία έχει καταρρακώσει το τεκμήριο της αθωώτητας του κ. Λιγνάδη επί 16 μήνες. Εμένα με καλέσατε; Πότε με καλέσατε; Εμένα δε με κάλεσε κανείς, στο γραφείο μου δεν πήρε κανείς. Να με πληρώσετε 150.000 ευρώ να έρθω σήμερα. Για ό,τι λέτε, για ό,τι κάνετε, εγώ δεν είμαι αυτοφωράκιας δικηγόρος σαν αυτούς που στέλνετε στην Πισπιρίγκου. Λέω γι’ αυτούς που στέλνετε στην Πισπιρίγκου και αναλαμβάνουν και παραιτούνται. Σας το λέω ευθέως, εγώ είμαι ο Κούγιας. Αναφέρομαι σε αυτούς που στέλνετε σε διάφορες υποθέσεις.

Η επιστολή μου τα λέει όλα. Όποιος μιλά καλά ελληνικά, αντιλαμβάνεται πως αντί να δικάζουμε τη δίκη Λιγνάδη πια, δικάζουμε τη δίκη δημοσιογράφων. Δικάζετε».

 

Exit mobile version