Κυριακή, 26 Ιουνίου

Ηλίας Ψινάκης για X Factor: “Θα τον φέρω καλεσμένο και θα αποφασίσει αν πρέπει να μείνω ή να πάρω τον π@ύλο”

Με αφορμή την επερχόμενη πρεμιέρα του «Γηροκομείου» στο Mega, o Ηλίας Ψινάκης μίλησε ζωντανά το μεσημέρι της Παρασκευής στην Ελένη Μενεγάκη.

Ο ίδιος ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια για τα υπονοούμενα που άφησε στο τελευταίο live του «X Factor» για τα νούμερα τηλεθέασης, ενώ αιφνιδίασε τους πάντες όταν ανακοίνωσε πως στο ερχόμενο live θα φέρει ως guest κριτή τον Νίκο Μουρατίδη, που θα αποφασίσει για το μέλλον του στο μουσικό σόου.

Τι είπε ο Ηλίας Ψινάκης
«Ετοιμάζω στον εαυτό μου ένα μεγάλο χουνέρι. Εγώ αυτό το κάνω επειδή μου κάνει κέφι και μου αρέσει. Αισθάνομαι πως κάτι δεν πάει καλά σε αυτό το σόου. Το πρώτο που σκέφτηκα ότι μπορεί να το χαλάει είναι ο εαυτός μου. Τους ετοιμάζω κάτι την Κυριακή. Αποφάσισα να φέρω έναν έμπειρο κριτή. Έκανα πρόταση στον Μουρατίδη, που τα λέει χύμα και τσουβαλάτα και ήταν σε τρία X Factor τρομερά πετυχημένα.

Θα τον φέρω καλεσμένο και θα αποφασίσει αν πρέπει να μείνω ή να πάρω τον π@ύλο. Ο π@ύλος είναι ο γάιδαρος δεν είναι βρισιά. Ο Νίκος Μουρατίδης θα έρθει για μένα και θα δει και τα παιδιά. Είναι μουσικός παραγωγός και ξέρει από μουσική. Έχει κάνει και κριτής του X Factor πολύ πετυχημένος. Είχαμε συνεργαστεί και σε ένα Dream Show στον Alpha. Σε ένα ή σε δύο. Πάνε πολλά χρόνια.

Για να τον εντυπωσιάσω προσπαθώ να φέρω έναν μύθο που είναι στην Ελλάδα μπας και γλιτώσω. Όλα αυτά αυτή την Κυριακή. Αν με σουτάρουν τέλος.

Όλο αυτό γίνεται για τα παιδιά. Έτσι όπως γίνεται, το βρίσκω βαρετό εγώ. Και σκέφτηκα αν φταίω εγώ θα φύγω, αν μείνω θα το κάνω να μην είναι τόσο βαρετό. Λάθος σκέφτομαι; Εγώ λέω πάντα αυτό που σκέφτομαι και την αλήθεια.

Στην τηλεόραση έχουν μάθει να μη συζητάνε για αυτά που πραγματικά τους απασχολούν. Τα κάνουν λίγο γαργάρα. Τα κρύβουν κάτω από το χαλί. Εγώ δεν έχω κανένα λόγο να τα κρύψω, διότι δεν έχω χαλί» είπε ο Ηλίας Ψινάκης.

 

 

Διαβάστε επίσης