Παρασκευή, 1 Ιουλίου

Νίκος Μουτσινάς: Τα πρώτα λόγια του μετά το coming out

Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δυο μέρες μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Antivirus, με αφορμή το Pride.

Ο παρουσιαστής της μεσημεριανής ψυχαγωγικής εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» μίλησε στη συνέντευξή του για το πότε άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι είναι gay, για το πρώτο του coming out αλλά και για το πως αντέδρασαν οι γονείς του όταν αποφάσισε να τους μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του.

Διάβασε το κείμενο που έγραψε ο Νίκος Μουτσινάς στα social media:

«Θα μπορούσα να γράψω ένα μεγάλο κείμενο σχετικά με τα κομμάτια της ζωής μου που μοιράστηκα μαζί σας… Αλλά είναι πολύ ξεκάθαρα στην κουβέντα που έκανα στο antivirus. Οπότε θα πω αυτό που έχω μάθει μέσα από δουλειά που κάνω (ακόμα). Το σημαντικότεροτερο όλων είναι να αποδεχτούμε εμείς τον εαυτό μας. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται, δεν μιλάω για τα χαριτωμένα και αγαπητά σε άλλους χαρακτηριστικά μας, μιλάω για την αποδοχή 100% της προσωπικότητας μας και των ιδιοτήτων που έχουμε.

Αγαπάω τον εαυτό μου (για εμένα) σημαίνει να μην μπορεί κανείς και τίποτα να με βάλει σε δεύτερες και τρίτες σκέψεις σχετικά με το τι κάνω, ποιος είμαι και πως θέλω να προχωρήσω στο «παιχνίδι» της ζωής… Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά.. Είμαι ο Νικόλαος και είμαι άνθρωπος… Ps: Νικολακη, να ξέρεις ότι θα έρθει η στιγμή που δεν θα σε ενοχλεί το bullying από τα υπόλοιπα παιδάκια (σε οποία ηλικία και να βρίσκονται)».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikos Moutsinas (@nikosmoutsinas)

Διαβάστε επίσης