Πέμπτη, 30 Ιουνίου

Με έντονα φρύδια και μεγάλα μάτια – Ίδια με τη μητέρα της η Σοφία Χατζηπαντελή

Για πρώτη φορά φωτογραφία των γονιών της

Τις τελευταίες εβδομάδες, το όνομα της Σοφίας Χατζηπαντελή ακούγεται περισσότερο από κάθε άλλο στα μέσα μιας και ανακοινώθηκε πως είναι η νέα κριτής του GNTM 5. Η εκρηκτική εμφάνισή της καθώς και τα εντυπωσιακά φρύδια της, έχουν αποτελέσει πηγή πολλών σχολίων.

Μπορεί άλλοι να την εκθειάζουν και άλλοι να την σχολιάζουν αρνητικά , ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι πως πρόκειται για ένα μοντέλο με τεράστια καριέρα στο εξωτερικό, και μεγάλες επιτυχίες στον χώρο του μόντελινγκ.

Παρόλο που είναι μόλις 25 ετών, συνεργάζεται με δύο διάσημα πρακτορεία του εξωτερικού, το Premier Model Management και το MUSE NYC και μετρά πολλές φωτογραφίσεις και καμπάνιες που θα ζήλευε το κάθε μοντέλο.

Το νεαρό μοντέλο, έχει εμφανιστεί σε περισσότερα από 50 διάσημα περιοδικά μόδας παγκοσμίως, όπως τα Vogue, New York Times, Vanity Fair, Elle και Harpers Bazaar, ενώ φυσικά έχει συνεργαστεί με τη Chanel και τη Fenty Beauty.

Οι γονείς της Σοφίας Χατζηπαντελή
Η ίδια πριν από λίγο καιρό είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία υπέροχη φωτογραφία των γονιών της, και δε θα μπορούσε παρά να παρατηρήσει κανείς την απίστευτη ομοιότητα που έχει με τη μητέρα της.

Όπως και η Σοφία Χατζηπαντελή, έτσι κι εκείνη έχει πολύ έντονα φρύδια, τα οποία βέβαια δεν είναι ενωμένα όπως του μοντέλου και τα ίδια εντυπωσιακά μπλε μάτια. Η Σοφία Χατζηπαντελή έχει και μερικά χαρακτηριστικά από τον μπαμπά της, ωστόσο η εμφάνιση της μαμάς είναι αυτή που τραβάει την προσοχή.

Σοφία Χατζηπαντελή γονείς

Ο σύντροφος της Σοφίας Χατζηπαντελή
Η ίδια είναι πολύ χαρούμενη που έχει την ευκαιρία να συμμετέχει σε μία εκπομπή σαν το GNTM 5 καθώς αφορά το αντικείμενό της και είναι ένα βήμα που ενισχύει και την δική της καριέρα. Πέρα, όμως, από την επαγγελματική της επιτυχία, φαίνεται πως και στα προσωπικά της όλα βαίνουν καλώς.

Το διάσημο μοντέλο είναι σε σχέση με τον Ζακ Αποστόλου από το 2019. Πρόκειται για ένα 25χρονο μοντέλο που κατοικεί στο Λονδίνο και μαζί μοιράζονται πολλά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους στα social media, όπως βλέπουμε και από τον προσωπικό λογαριασμό της Σοφίας στο Instagram.

Ο σύντροφος της Σοφίας Χατζηπαντελή

Η σχέση της Σοφίας Χατζηπαντελή

Διαβάστε επίσης