Site icon Hallocy

Νύφη… από χρυσό η Γαία Μερκούρη: Το πανάκριβο δώρο της Ελένης Μενεγάκη για το γάμο με τον Άγγελο Λάτσιο

Η ιδιαιτερότητά του και η συγκίνηση της… μέλλουσας νύφης

Η Ελένη Μενεγάκη έχει πάμπολλους λόγους να χαμογελά. Η ίδια είναι απόλυτα ευτυχισμένη στο πλευρό του Ματέο Παντζόπουλου και, παράλληλα, ο γιος της Άγγελος Λάτσιος βρίσκεται σε μια υπέροχη σχέση με τη Γαία Μερκούρη, για την οποία έχουν ακουστεί πολλά.

Η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη έχει μπει στην καρδιά της αγαπημένης παρουσιάστριας, πραγματοποιώντας παράλληλα τα πρώτα της «βήματα» ως μοντέλο, με τη ζωή της με τον Άγγελο να έχει μπει σε μια τάξη. Πολλά δημοσιεύματα, μάλιστα, τους θέλουν να παντρεύονται σύντομα, κάτι που θα αποτελούσε το γεγονός της χρονιάς στη showbiz.

Το ιδιαίτερο δώρο και η συγκίνηση της Γαίας
Η Μενεγάκη, πάντως, έκανε την κίνηση που έδειξε την έγκρισή της στην… νύφη της. Η ίδια, όπως αναφέρει το «Yes Magazine», θέλησε να κάνει στη Γαία ένα ιδιαίτερο δώρο, προσφέροντάς της ένα από τα πολλά χρυσά Rolex, που έχει στην κατοχή της. Δεν είναι, μάλιστα, ένα τυχαίο ρολόι, αλλά απεναντίας ένα από τα αγαπημένα της, προσφέροντάς το στη Μερκούρη με ιδιαίτερη τρυφερότητα και συγκίνηση.

Το έκανε, βάζοντας το ρολόι σε ένα βελούδινο κουτί και καλώντας, αμέσως μετά, τα δύο παιδιά στη βίλα της στα Μελίσσια. Μόλις πρόσφερε αυτό το δώρο, η Γαία άρχισε να δακρύζει και το μόνο υποσχέθηκε, ήταν να κάνει ευτυχισμένο τον Άγγελο για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Η Ελένη, δε, ανυπομονεί για την τελετή, που φαίνεται πως θα πραγματοποιηθεί στην Άνδρο με την ευλογία… της Παναγιάς, ελπίζοντας μάλιστα πως σύντομα θα της προσφέρουν ένα εγγονάκι. Θέλοντας, όμως, να προχωρήσουν βήμα προς βήμα, ο Άγγελος και η Γαία δείχνουν ήδη να είναι έτοιμοι για το μεγαλύτερο έως τώρα.

 

Exit mobile version