Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου

Light: «Οι καθώς πρέπει κύριοι της τέχνης κάνουν τα αίσχη όλα αυτά τα χρόνια» – Τι δήλωνε πριν τον καβγά με τον Snik

Λίγη ώρα πριν το απερίγραπτο σκηνικό ανάμεσα σε Light και Snik στα Mad VMA 2022, o πρώτος μίλησε στην κάμερα του Χαμογέλα και πάλι και τον Θανάση Πασσά. Ο γνωστός τράπερ, μεταξύ άλλων, θέλησε να εξηγήσει τι εννοούσε με τις δηλώσεις του για τον Τραννό, ενώ δεν παρέλειψε να «καρφώσει» ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου «με πουκαμισάκια, μαντήλια, οι οποίοι έκαναν όλα αυτά τα αίσχη τόσα χρόνια», όπως είπε.

«Η σχέση μου με τα βραβεία είναι δούναι και λαβείν. Μου δίνουν κάτι αυτοί, τους δίνω κάτι εγώ.

Τα περισσότερα δικαστήρια δεν έχουν γίνει ακόμα, η δικαιοσύνη θα αποφασίσει. Βιάζονται να κανιβαλίσουν ό,τι και να τους πω. Το 99% των ατόμων που οπλοφορούν στην Ελλάδα δεν έχουν καμία σχέση με τη ραπ και την τραπ μουσική, μην κοροϊδευόμαστε. Το ότι πήραν τη δήλωσή μου που είπα ότι αυτό είναι το ραπ και θέλανε να πουν ότι το ραπ είναι η οπλοφορία, δεν έχει καμία σχέση. Οι εγκληματίες, οι ληστές, το 99,9% δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτό», ανέφερε αρχικά ο Light.

Και συνέχισε: «Η αλήθεια είναι ότι όλοι αυτοί οι καθώς πρέπει κύριοι της τέχνης και του πολιτισμού, με τα πουκαμισάκια, τα μαντήλια, οι τενόροι, οι δάσκαλοι υποκριτικής και φωνητικής, αυτοί είναι που κάνουν τα αίσχη όλα αυτά τα χρόνια. Μην κατηγορούμε τον Τραννό που τον πιάσανε με ένα πιστόλι που ήταν για βίντεο κλιπ. Να κοιτάμε τα χάλια μας πριν κρίνουμε τους άλλους. Ξέρετε τι κάνανε στα παιδάκια, ξέρετε τι κάνατε τόσα χρόνια. Θεωρώ ότι η καλλιτεχνική κοινότητα εθελοτυφλεί και δεν κοιτάει την καμπούρα της».

Ακόμα, ο Light πρόσθεσε: «Πάντα οι γονείς θα λένε “τι είναι αυτά που ακούνε τα παιδιά μας, θα γίνουν κακοί άνθρωποι”. Να θυμηθούν τι ακούγανε αυτοί στα νιάτα τους. Μη ρίχνουμε όλη την ευθύνη στη μουσική και τους καλλιτέχνες. Το 99% έρχεται από το σπίτι, δεν μπορώ να το πω πιο λιανά.

Άμα δεν θέλει ένας γονιός να πάρει την ευθύνη θα βρει 100 εξωτερικούς παράγοντες για να ρίξει την ευθύνη για το κακό αποτέλεσμα. Ποτέ μέσω της μουσικής μου, δεν έχω σπρώξει κάποιον να κάνει τα πράγματα που έχει χρειαστεί να κάνω εγώ. Εγώ διηγούμαι τη δική μου πραγματικότητα και τη δική μου ιστορία ζωής. Να είσαι ο εαυτός σου, να είσαι αυθεντικός και να μην κάνεις πράγματα που δεν χρειάζεται να κάνεις».

Τέλος, στην ερώτηση για το αν θα μπει στο κλουβί με τον Snik, ο Light απάντησε: «Ρώτα αυτόν».

 

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.