Hallocy

Σοφία Χατζηπαντελή – GNTM 5: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα με τους νέους κριτές

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι ένα από τα νέα πρόσωπα του GNTM. Μετά την επιστροφή της Βίκυς Καγιά και τη σύνθεση της νέας επιτροπής, οι κριτές αναζητούν το επόμενο Top Model.

Σοφία Χατζηπαντελή – Οι πρώτες εικόνες από το πλατό του GNTM

Το πολυσυζητημένο μοντέλο ανέβασε στο instagram φωτογραφίες από το πλατό στο οποίο ξεκίνησαν οι οντισιόν για τα πρώτα μοντέλα που διεκδικούν μια θέση στο σπίτι του GNTM 5.

 

 

Σοφία Χατζηπαντελή – Βιογραφικό

Η Σοφία Χατζηπαντελή γεννήθηκε στις 25 Μαΐου 1997, είναι 25 ετών και κατάγεται από την Κύπρο. Αργότερα μετακόμισε στις ΗΠΑ μαζί με τον πατέρα της και τον αδερφό της όπου σπούδασε μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ. Τότε άρχισε να έχει και την πρώτη της επαφή με το modelling, ξεκινώντας να φωτογραφίζεται για πασίγνωστα brands.

Η Σοφία Χατζηπαντελή έγινε κυρίως γνωστή ως «το μοντέλο με το ενιαίο φρύδι», το οποίο δείχνει με υπερηφάνεια στα social media. Η 25χρονη ξεκίνησε το #UnibrowMovement, ένα κίνημα υπέρ της τριχοφυΐας, το οποίο έχουν αγκαλιάσει αρκετές διάσημες προσωπικότητες όπως η Paris Jackson. Μάλιστα, το ενιαίο φρύδι της το έχει βαφτίσει… «Βερόνικα»!

Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια στο αμερικάνικο Harpeer’s Bazaar τα εντυπωσιακά μεγάλα και πυκνά της φρύδια τα κληρονόμησε από τη μητέρα της, η οποία την ενέπνευσε όχι μόνο να τα φροντίζει αλλά και να νιώθει περήφανη γι’ αυτά από τότε που ήταν μικρή.

Το GNTM επιστρέφει

Η Σοφία Χατζηπαντελή ετοιμάζεται για το τηλεοπτικό της ντεμπούτο ως κριτής του GNTM. Δίπλα στην Βίκυ Καγιά, την Έλενα Γαλύφα και τον Τάσο Σωφρονίου, το ανανεωμένο team του ριάλιτι έχει ξεκινήσει τα πρώτα γυρίσματα για τον νέο κύκλο που θα δούμε από τον Σεπτέμβριο στο Star.

Exit mobile version