Τρίτη, 9 Αυγούστου

Survivor 5 trailer 26/6: “Αυτή η εβδομάδα…” – Σε σοκ οι παίκτες με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Όσα θα δούμε στο αυριανό επεισόδιο

Ένα ακόμα επεισόδιο του Survivor 5 αναμένεται να παρακολουθήσουμε το βράδυ της Κυριακής 26/6, με τον μεγάλο τελικό να πλησιάζει ολοένα και περισσότερο.

Οι παίκτες δίνουν τα πάντα προκειμένου να φτάσουν στο Γαλάτσι και να κατακτήσει ο ένας από αυτούς το πολυπόθητο έπαθλο. Είναι γεγονός πως πλέον τα πράγματα έχουν δυσκολέψει αρκετά, το παιχνίδι έχει γίνει ατομικό και μάλιστα ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού πως στον ημιτελικό της Ελλάδας θα πάνε 4 παίκτες, ενώ την τελευταία εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο θα δούμε διπλή αποχώρηση.

Αυτό σόκαρε τους παίκτες, ωστόσο όπως είδαμε στο trailer που κυκλοφόρησε για το αυριανό επεισόδιο, ο παρουσιαστής φροντίζει να τους το ξανά υπενθυμίσει, με την αγωνία να χτυπάει κόκκινο!

Μάλιστα, στην αρχή του επεισοδίου, βλέπουμε τους εναπομείναντες παίκτες έκπληκτους με την αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα, με την Μαίη να αποκαλύπτει πως ο Σπύρος ήταν πεπεισμένος πως δεν θα τον διώξει εκείνη, αλλά να που έγινε!

Ωστόσο, μπορεί να είναι ακόμα Σάββατο, αλλά εμείς σας έχουμε και τον παίκτη που κερδίζει την πρώτη ατομική ασυλία, και τους 2 πρώτους υποψήφιους προς αποχώρηση αλλά και τον παίκτη που κερδίζει την δεύτερη ατομική ασυλία!

Το trailer του αυριανού 26/6 επεισοδίου

 

Διαβάστε επίσης