Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου

Αντελίνα Βαρθακούρη: Η επανεμφάνιση στα social media μετά από μήνες «εξαφάνισης» – Οι νέες της φωτογραφίες

Διακοπές στη Σύμη για την οικογένεια Βαρθακούρη, η οποία πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές, εκτός Αθηνών.

Στο πλευρό τους και οι γονείς της Αντελίνας Βαρθακούρη, όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια μέσα από τις αναρτήσεις της και το τρυφερό μήνυμα για τον χρόνο που πέρασε με την οικογένειά της.

Αντελίνα Βαρθακούρη: Η επανεμφάνιση στα social media μετά από μήνες

Μπορεί όλο αυτό το διάστημα η παρουσιάστρια να παρέμενε ενεργή στο instagram, ωστόσο είχε αποφασίσει να περιορίσει τις προσωπικές αναρτήσεις και τις selfie φωτογραφίες. Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Χάρης Βαρθακούρης αποκάλυψε την αλλαγή στην εμφάνιση της συζύγου του.

«Έβαψε τα μαλλιά της μαύρα, αλλά το σωστό είναι ότι η Αντελίνα επανήλθε στο χρώμα της. Αν δεν είσαι ξανθιά δεν έχεις μέλλον στην τηλεόραση. Η γυναίκα μου τότε το 2017 που έκανε σιγά σιγά τα βήματά της στην τηλεόραση, κάθε βδομάδα το άνοιγε για να μου το φέρει εμένα λίγο πιο γλυκά».

Ωστόσο όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, η Αντελίνα Βαρθακούρη για την ώρα δεν θέλησε να αποκαλύψει το νέο χρώμα στα μαλλιά της.

Μαζί με τις κόρες τους:

«Δεν ανεβάζω φωτογραφίες μου, όχι γιατί κρύβομαι αλλά γιατί δεν αισθάνομαι αυτή την ανάγκη. Έναν χρόνο περίπου που είμαι εκτός τηλεόρασης, ήθελα έτσι εφόσον ήρθαν οι καταστάσεις, να πάρω ουσιαστική απόσταση από οποιαδήποτε έκθεση και να εκμεταλλευτώ τον χρόνο για γνώση και για την οικογένειά μου» αποκάλυψε η παρουσιάστρια πριν λίγο καιρό σε ερώτηση που δέχτηκε στα stories της στο instagram.

 

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.