Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου

Ησαΐας Ματιάμπα: «Αν δεν υπήρχε ο γιος μου κατά τη διάρκεια της καραντίνας, θα ήμουν με φάρμακα»

Ο Ησαΐας Ματιάμπα την Τετάρτη 6/7 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση με τον γιο του αλλά και στο πώς τον βοήθησε στην διάρκεια της καραντίνας.

«Όταν ήμουν μικρός ο πατέρας μου έλειψε για ένα διάστημα πέντε ετών, από δευτέρα δημοτικού μέχρι 1η γυμνασίου. Μέσα μου αυτό με έχει επηρεάσει πάρα πολύ, για αυτό εγώ με τον γιο μου τον Ηρακλή, είμαι συνέχεια δίπλα του. Θα είμαι απίκο, σε ότι και αν με χρειαστεί», είπε αρχικά ο Ησαΐας Ματιάμπα.

Και συνέχισε: «Στην καραντίνα νομίζω πως αν δεν υπήρχε ο Ηρακλής θα ήμουν με φάρμακα. Το ότι σου απαγορεύουν να δουλέψεις ή να κάνεις αυτό που αγαπάς, άρα ξαφνικά χάνεται η μισή ζωή σου. Μετά έρχονται άλλα θέματα επιβίωσης. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν είχε άγχος και ξαφνικά βρέθηκα να αγχώνομαι».

Κλείνοντας ο Ησαΐας Ματιάμπα πρόσθεσε: «Δύο μήνες πριν γεννηθεί ο γιος μου, ο μπαμπάς μου ήταν σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, αλλά ευτυχώς επανήλθε και κατάφερε να ζήσει τον Ηρακλή τα δύο πρώτα του χρόνια».

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.