Site icon Hallocy

«Ήθελα να πνίξω τον φόβο» – Ο Βασίλης Μπισμπίκης αποκαλύπτει για τη σχέση που είχε με το αλκοόλ και τις καταχρήσεις

«Θα μπορούσα να είχα βουλιάξει…»

Ο Βασίλης Μπισμπίκης παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», η οποία προβλήθηκε την Πέμπτη 7/7. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την αντίδραση του στο σχολείο και τον στρατό, την αυτοκαταστροφή και τις εξαρτήσεις, το περιθώριο και τη σχέση του με την Δέσποινα Βανδή, αλλά τον γιο του.

Οι δηλώσεις του Βασίλη Μπισμπίκη για τα παιδικά χρόνια του και τις καταχρήσεις
«Και εγώ σας θαυμάζω στην εκπομπή, γιατί αντιμετωπίσατε ένα θέμα πολύ προσωπικό με πολύ ωραίο τρόπο. Στο Λουτράκι στο δημοτικό σχολείο, ήμουν ένα παιδί πολύ ανήσυχο, με ξύλο, κρυφτό – κυνηγητό, παιχνίδια και στο γυμνάσιο έγινα ακόμη πιο ζωηρός. Ήμουν ο τύπος που κανόνιζε τις καταλήψεις, πως θα κλείσουμε το γυμνάσιο, ερχόμουν σε σύγκρουση συνέχεια με το σχολείο και τους καθηγητές», ανέφερε αρχικά.

«Ήμουν ένα θυμωμένο και οργισμένο παιδί για τους δικούς μου λόγους, και υπήρχε και η παιδεία μου εκτός σχολείου με τα βιβλία που διάβαζα για τον αναρχισμό ένιωθα ότι το σχολείο κατευθύνει τη σκέψη μου κάπου συγκεκριμένα και εγώ δεν ήθελα να μπω μέσα σε αυτό. Θα ήθελα να είχα τελειώσει το λύκειο, μου έμειναν απωθημένα, μου αρέσει η ψυχολογία και η εγκληματολογία και θα ήθελα να σπουδάσω», πρόσθεσε σχετικά με τις αντιλήψεις και τις σκέψεις του σε νεαρή ηλικία.

 

Exit mobile version