Site icon Hallocy

Ανδρέας Γεωργίου: «Είχα φτάσει στο σημείο να βάλω υποθήκη το σπίτι μου»

Η εκπομπή «MEGA Καλημέρα» παρουσιάζει τα καυτά νέα της ημέρας.
Ο Λευτέρης Πανταζής ευχήθηκε μέσω μιας δημόσιας ανάρτησης στην κόρη του Konnie Metaxa λίγα 24ωρα πριν το γάμο της με τον Μάριο Καπότση.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Άρη Καβατζίκη, δηλώνοντας μεταξύ άλλων πως ζορίστηκε με τη δημοσιότητα που πήρε η σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή. «Γράφτηκαν ανοησίες και ψέματα» προσέθεσε.

Ο Ανδρέας Γεωργίου αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γνωστό περιοδικό πως μια εποχή πέρασε δύσκολα οικονομικά, πράγμα που τον έφτασε στο σημείο να βάλει σε υποθήκη το σπίτι του, που είχε αγοράσει με το έπαθλο από το Dream Show.

Ο Βασίλης Καλλίδης μίλησε για τον λόγο που αρνήθηκε να μαγειρέψει σε πρωινή εκπομπή. «Δεν ήταν ότι κουράστηκα, απλά ένιωσα πως δεν έχω κάτι άλλο να δώσω. Ιδανικά θα ήθελα να κάνω κάτι άλλο, να παίξω σε σίριαλ, σε ταινία».

«Πέρυσι δεν μπορούσα να συναγωνιστώ όλο αυτό το σόου που γινόταν και να πω κάτι» δήλωσε ο Γιώργος Λιβάνης αναφορικά με τη σχέση του με τη Μαριαλέννα Ρουμελιώτη που συμμετείχε στο περυσινό Survivor.

Exit mobile version