Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου

Θέμης Αδαμαντίδης: Θέλω να ζητήσω συγγνώμη στους θαυμαστές μου και τον κόσμο για την αναστάτωση

Μία αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» ο Θέμης Αδαμαντίδης.
Σε άλλη του συνέντευξη ο Θέμης Αδαμαντίδης είχε δηλώσει πως υπήρξε θύμα με τις γυναίκες. Ο ίδιος εξήγησε: «Τα δίνω όλα σε μία γυναίκα, γιατί έτσι είμαι και θέλω να είμαι, αυτός που θα δουλεύει και θα φέρνει στο σπίτι και θα προσφέρει. Τη σχέση και την αγάπη την βλέπω με μία δική μου φιλοσοφία. Θέλω η γυναίκα να είναι στο σπίτι και με τα παιδιά και να έχει εμένα καλά για να μπορώ να κάνω εγώ τα υπόλοιπα».

Η πρώην σύντροφός του, Βαρβάρα Κίρκη, κατήγγειλε τον τραγουδιστή για ξυλοδαρμό. Ο Θέμης Αδαμαντίδης δήλωσε πως η σχέση τους ήταν περιστασιακή και σχετικά με τις φωτογραφίες με τους μώλωπες που ισχυρίζεται ότι έχει στο κινητό της η πρώην σύντροφός του δήλωσε πως έχουν προκληθεί από προηγούμενη σχέση της.

«Δεν την είχα χτυπήσει ούτε την είχα βρίσει, γιατί εάν είχε γίνει αυτό θα είχε διαμαρτυρηθεί και θα είχε κάνει μήνυση νωρίτερα. Ξαφνιάστηκα όταν ήρθαν και μου ανέφεραν τη μήνυση. Δεν ήθελα να συνεχίσω μαζί της. Όπου βρισκόμασταν στούς χώρους που δουλεύω αντάλασσε τηλέφωνα. Δεν με τιμούσε τόσο εμένα, ήταν προσβολή, μία συνεχόμενη προσβολή. Γι’ αυτούς τους λόγους δεν ήθελα να είμαστε μαζί».

Οι πρώην σύντροφοι του Θέμη Αδαμαντίδη τον έχουν κατηγορήσει για τα πάθη του. «Ο καθένας έχει πάθη και παθαίνει. Και βέβαια όλοι μαθαίνουμε από τα πάθη μας, άλλοι νωρίς, άλλοι αργά».

«Εγώ θα ζητήσω συγγνώμη από τους θαυμαστές μου, από τον κόσμο και από τις γυναίκες. Μία συγγνώμη για όλη αυτή την αναστάτωση. Να ζητήσω συγγνώμη από την Βαρβάρα; Δεν θα έπρεπε να μου ζητήσει κι εκείνη συγγνώμη που πήγε να πάρει ένα τούβλο από ένα σπίτι και το πέταξε όλο κάτω;», είπε.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης δήλωσε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» πως δεν έχει χτυπήσει ποτέ γυναίκα, γιατί το θεωρεί περιττό, ενώ η μόνη περίτπωση που θα χτυπούσε θα ήταν για να αμυνθεί.

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.