Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου

Γιατί χώρισαν Τούνη & Αλεξάνδρου – Ο πραγματικός λόγος

Τι συνέβη μεταξύ τους ενώ όλα δείχνουν πως περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι

Μόνο το πότε θα πεθάνω δεν γνωρίζω ακόμα! Μπορεί στην ελληνική showbiz και στα media να έσκασε σαν μικρή βόμβα ο χωρισμός της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου αλλά εμένα δε μου έκανε καμία εντύπωση γιατί γνώριζα πως εδώ και καιρό το ζευγάρι περνάει κρίση και τα πράγματα δεν πάνε και πολύ καλά.

Τρελά ερωτευμένοι ο ένας από τον άλλον, προσπάθησαν με νύχια και με δόντια στην αρχή να κρατήσουν την σχέση αυτά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά όταν οι πρώτες φωτογραφίες κυκλοφόρησαν δεν μπορούσαν παρά να το παραδεχτούν κι από εκείνη την στιγμή και μετά έγιναν το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι. Μοιραζόντουσαν πολλά πράγματα από την καθημερινότητά τους. Είχαν κάνει το Αθήνα – Θεσσαλονίκη, Πειραιά – Μοναστηράκι αφού η Ιωάννα είχε μια ζωή εκεί που δεν μπορούσε να αφήσει όπως αντίστοιχα και ο Δημήτρης εδώ.

χωρισμός τούνη αλεξάνδρου

Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα αποφάσισαν να πάνε ένα βήμα παρακάτω την σχέση τους και πήραν σπίτι μαζί στον Διόνυσο. Συγκλονιστικό σπίτι που είναι και δίπλα στην κολλητή τους φίλη, Δήμητρα Αλεξανδράκη!

Εδώ και λίγες εβδομάδες φημολογείται πως η Ιωάννα είναι έγκυος κι εγώ μπορώ να σας πω με επιφύλαξη πάντα πως δεν είναι απλά μια φήμη που βγήκε τυχαία. Ο Δημήτρης ήθελε παιδί, το είχε δηλώσει και δημόσια, η Ιωάννα έβλεπε στα μάτια του Δημήτρη τον πατέρα των παιδιών της και… δεν ήθελε και πολύ.

Από εκεί, όμως, φαίνεται πως ξεκινάει η… κρίση στη σχέση του Δημήτρη και της Ιωάννας

Γιατί χώρισαν Τούνη & Αλεξάνδρου

Η εγκυμοσύνη ήρθε και μαζί με την εγκυμοσύνη ήρθαν και οι έντονες εντάσεις. Διαφωνίες για το… μέλλον. Το πρόγραμμα της Ιωάννας στο επίκεντρο των εντάσεων. Ο Δημήτρης, σύμφωνα με όσα μου μετέφερε άτομο που είναι δίπλα στο ζευγάρι, ήθελε η Ιωάννα να αρχίσει να φτιάχνει καλύτερα το πρόγραμμά της. Ένα πρόγραμμα πολύ βαρύ που θεωρούσε πως δεν θα της κάνει καλό τώρα, σε αυτή την φάση που είναι.

Διαφωνίες, διαφωνίες, διαφωνίες και μετά όλα καλά. Ξέρετε πως είναι και πως συμβαίνει στα ζευγάρια. Μέχρι όμως που η “φούσκα” έσκασε. Ένας έντονος καυγάς πριν από λίγα 24ωρα ήταν το αποκορύφωμα. Η Ιωάννα έξαλλη τον έκανε unfollow και block.

ιωαννα τούνη έγκυος

Δεν μπορώ να σας πω με σιγουριά τι θα γίνει, αλλά από όσο ξέρω κι από όσο έχω παρακολουθήσει το ζευγάρι, τέτοιοι έρωτες δεν μένουν χώρια. Ειδικά όταν υπάρχει ένα παιδί στη μέση. Η επανασύνδεση πιστεύω κι εύχομαι να είναι απλά θέμα λίγων ημερών….

 

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.