Site icon Hallocy

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Ο καθένας θα πάρει αυτό που του αξίζει» -Το αινιγματικό μήνυμα

Μια διαφορετική ανάρτηση έκανε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, μετά από μια περίοδο έντονης φημολογίας περί χωρισμού από την Ιωάννα Τούνη.

Η εμφάνισή τους στο πάρτι γενεθλίων της Δήμητρας Αλεξανδράκη μπορεί να έδωσε τέλος στα σενάριο οριστικού χωρισμού, ωστόσο το ζευγάρι, όλο αυτό το διάστημα, δεν έχει απαντήσει ανοιχτά για την σχέση του.

Το απόγευμα της Παρασκευής ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκανε μια αινιγματική ανάρτηση στο instagram γράφοντας: «Κάποια στιγμή όλα θα πάρουν τον δρόμο τους και ο καθένας θα πάρει αυτό που του αξίζει», έγραψε αφήνοντας με ερωτηματικά τους followers για την κατάσταση στην οποία μπορεί να βρίσκεται την τελευταία περίοδο στην προσωπική του ζωή.

Λίγες ώρες νωρίτερα η Ιωάννα Τούνη η οποία απέχει από το instagram τις τελευταίες μέρες, έκανε το νέο της insta story: «Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα θα έλεγα, οπότε είπα να πω μια καλησπέρα γιατί σας ευχαριστώ που στέλνετε και ρωτάτε και αγχώνεστε, αλλά ζω, δεν παθαίνω τίποτα.

Είμαι βέβαια στον καναπέ – κρεβάτι, η κατάσταση είναι αυτή εδώ, όλες αυτές τις μέρες. Δεν σηκώνομαι για πολλά πράγματα. Αυτά. Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα και σας δίνω ένα μεγάλο φιλί», ανέφερε η Ιωάννα Τούνη.

Exit mobile version