Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου

Δανάη Μπάρκα: Συνδύασε το μαγιό με το scrunchie της και έκανε το πιο summer chic beach look

Ένα από τα πιο όμορφα looks για παραλία έκανε η Δανάη Μπάρκα, το οποίο και είδαμε σε ανάρτησή της στο Instagram. Η ίδια, συνδύασε το μαγιό με το scrunchie της και μας ενθουσίασε με το πόσο εύκολα μπορεί κάποια από εμάς να δημιουργήσει ένα κομψό look για παραλία, χωρίς να «απασχοληθεί» ιδιαίτερα.

Το μαγιό και το scrunchie που συνδύασε η Δανάη Μπάρκα
Αν είσαι κορίτσι που θέλεις να είσαι περιποιημένη, ακόμα και στην παραλία, τότε με το να ταιριάζεις ή να συνδυάσεις τα αξεσουάρ σου μαζί με το μαγιό σου, έχεις πετύχει τον σκοπό σου χωρίς καν να προσπαθήσεις. Η Δανάη Μπάρκα φόρεσε ένα λευκό ολόσωμο μαγιό με prints σε γαλάζιο και μπλε και το συνδύασε με το «περίπου» scrunchie της. Θα μας πεις τώρα «τι εννοείτε περίπου»; Το πιο πιθανό όπως το βλέπουμε, είναι η Δανάη Μπάρκα να έχει χρησιμοποιήσει ως scrunchie, δηλαδή ως φαρδύ λαστιχάκι για τα μαλλιά κάποιο άλλο φουλάρι, και το κόλπο της πέτυχε και με το παραπάνω!

Φυσικά, δεν χρειάζεται να ταιριάζουν απόλυτα τα δύο αυτά κομμάτια, αλλά έχεις κάποιο αξεσουάρ με παραπλήσιο χρώμα, με αυτό στο μαγιό σου, έχεις πετύχει το ίδιο αποτέλεσμα με την Δανάη Μπάρκα. Φόρεσε και ένα ζευγάρι statement γυαλιά ηλίου και… κάνε τα μαλλιά σου όπως η Βάσω Λασκαράκη. Boom: Effortless chic beach look χωρίς καν να το προσπαθήσεις!

Δες το μαγιό και το scrunchie που συνδύασε η Δανάη Μπάρκα:

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.