Site icon Hallocy

Ελένη Μενεγάκη: Το ”μυστικό” πίσω από την επιλογή των ονομάτων των παιδιών της – Δεν πάει το μυαλό σας

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια από τις γυναίκες (και παρουσιάστριες που δεν κάνει τίποτα τυχαία). Έτσι λοιπόν, πίσω από την επιλογή των ονομάτων των παιδιών της κρύβεται ένα μυστικό που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει…

Το μυστικό πίσω από τα ονόματα των παιδιών που επέλεξε
Ο γιος της, βαφτίστηκε με δύο ονόματα, Άγγελος – Ιωάννης το ένα γιατί τον φώναζε η Ελένη από τη στιγμή που γεννήθηκε “άγγελέ μου” και το δεύτερο επειδή προστάτης της παρουσιάστριας είναι ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος , ενώ νονά του είναι η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Ανδρέας Φουστάνος. Οι κόρες της όμως, από την μεγαλύτερη μέχρι την μικρότερη, έχουν στα ονόματα τους ένα κοινό: Τα ονόματά τους, είναι σύντομα, δεν έχουν υποκοριστικά και άρα δεν μπορούν να «κοπούν» και περιέρχουν το «ρ», και το «α», δύο πολύ εύηχα γράμματα, με το πρώτο να είναι και ένρινο.

Η Λάουρα, η Βαλέρια και η Μαρίνα λοιπόν, έχουν αυτό το κοινό χαρακτηριστικό στα ονόματά τους. Ωστόσο, γύρω από την ονομασία της μικρότερης κόρης της, υπάρχει και το εξής σενάριο: Πέραν του ότι το όνομα υπήρχε ήδη στην οικογένεια του Μάκη Παντζόπουλου, αφού έτσι έλεγαν την γιαγιά του, αλλά φήμες θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να μαθαίνει ότι είναι έγκυος την ημέρα της Αγίας Μαρίνας, στις 27 Ιουλίου. Αν μάλιστα κάνει κανείς τις… πράξεις θα δει ότι αυτό είναι ένα σενάριο πολύ πιθανό, μιας και η Μαρίνα Παντζοπούλου γεννήθηκε στις 29 Μαρτίου, δηλαδή περίπου 9 μήνες μετά!

 

Exit mobile version