Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου

Γιώργος Λιάγκας: Η Δούκισσα Νομικού στο πλευρό του, μετά την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά;

Η Φαίη Σκορδά αποχώρησε από τον ΑΝΤ1, μετά το τέλος του Πρωινού και ο Γιώργος Λιάγκας όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται προς αναζήτηση της γυναικείας παρουσίας που θα ενταχθεί στην εκπομπή.

Ποια θα είναι τελικά η γυναίκα που θα σηκώσει το βάρος του lifestyle μέρους της εκπομπής την επόμενη σεζόν; Ευαγγελία Αραβανή, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Δούκισσα Νομικού και Ιωάννα Μαλέσκου είναι μερικά από τα ονόματα που ακούστηκαν.

Όπως αναφέρει, όμως, η Ναταλία Ανδρικοπούλου στη Real Life, στην εκπομπή αναμένεται να ενταχθεί η Δούκισσα Νομικού, η οποία θα αναλάβει ρόλο γκεστ σταρ με διευρυμένη διάρκεια.

Φαίνεται πως ο ΑΝΤ1 και ο Γιώργος Λιάγκας συμφώνησαν πως μετά την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά θα πάρει ο ίδιος τα ηνία όλης της εκπομπής, δεν θα έχει συμπαρουσιάστρια με την έννοια της ισότιμης παρουσίας, αλλά το γυναικείο πρόσωπο θα έχει έναν ειδικό ρόλο. Έτσι, ενώ η Ευαγγελία Αραβανή και η Δούκισσα Νομικού είχαν εξαρχής ένα προβάδισμα, τις τελευταίες μέρες η Δούκισσα πήρε σαφές προβάδισμα, κάτι που έχει να κάνει και με τις πολύ καλές σχέσεις που διατηρεί όλα τα χρόνια με το κανάλι.

Η Δούκισσα Νομικού θα είναι από την έναρξη έως το τέλος της εκπομπής στο πλατό, ενώ στην ομάδα θα βρίσκονται οι: Τάσος Τεργιάκης, Φωτεινή Πετρογιάννη και Άρια Καλύβα.

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.