Site icon Hallocy

Έτσι έσωσε το γάμο με τον Ματέο Παντζόπουλο η Ελένη Μενεγάκη: Το θαύμα και τα δάκρυα μπροστά στην εικόνα

Η πίστη της… διατήρησε τα πάντα όπως ήθελε

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια γυναίκα που, εκτός των άλλων, δεν έχει κρύψει τη «βαθιά» της πίστη, καταλαμβάνοντας σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητάς της και ευθυνόμενη, κατά κάποιο τρόπο, για τη διατήρηση του γάμου με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Προ διετίας, την είχαμε δει να επισκέπτεται με το σύζυγό και τη μητέρα της την Ιερά Μονή Παναχράντου-Αγίου Παντελεήμονος στην Άνδρο. Ο λόγος ήταν σοβαρός και δεν ήταν μια απλή επίσκεψη διακριτικά από την πίσω πόρτα, δεχόμενη στο τέλος να φωτογραφηθεί με τους κατοίκους.

Ο λόγος της ιδιαίτερης επαφής της με τη Μονή
Η παρουσιάστρια, που επισκέφτηκε το μοναστήρι για πρώτη φορά το πρώτο καλοκαίρι που γνώρισε τον Ματέο Παντζόπουλο και που έμελλε να αλλάξει για πάντα τη ζωή της προς το καλύτερο, με το που πατάει το πόδι της στο νησί και έχει την πολυτέλεια του χρόνου σπεύδει να προσκυνήσει αλλά και να περάσει χρόνο με τον ηγούμενό της, προχωρώντας πρόσφατα και σε μια ιδιαίτερη εξομολόγηση για το σύζυγό της. Εκπληρώνοντας με αυτό τον τρόπο, όπως αποκαλύπτουν αυτοί που ξέρουν, το τάμα που είχε κάνει πριν από τέσσερα χρόνια, να αποκτήσει ένα παιδί από τον Ματέο Παντζόπουλο και να έχουν μια ήρεμη οικογενειακή ζωή.

Έχοντας αποκτήσει όλα όσα επιθυμούσε και ονειρευόταν για τη ζωή της, και ευχαριστώντας την Παναγία για αυτό, η παρουσιάστρια –όπως συζητάνε οι κάτοικοι του νησιού– προχώρησε παράλληλα σε μία σημαντική δωρεά αρκετών χιλιάδων ευρώ στη Μονή, ώστε να γίνουν κάποιες εργασίες συντήρησης και ανακαίνισης. Κάτι όμως για το οποίο δεν θέλει να καυχιέται, αφού το έκανε μόνο για εκείνη και την οικογένειά της και όχι για χάρη της δημοσιότητας.

Photo Credits: Enandro.gr

 

Exit mobile version