Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου

Κόλαφος ο Στάθης Σχίζας: Απαντά για τις «χλιδάτες διακοπές», την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και την απουσία της κόρης του

Με μια μακροσκελή ανάρτηση ο Στάθης Σχίζας απάντησε για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, την σχέση τους μετά το Survivor αλλά και για τα κακόβουλα σχόλια των διακοπών τους.

Ο νικητής του Survivor 2022 τόνισε την απουσία της κόρης του από το πλευρό του, στις καλοκαιρινές του διακοπές, ενώ ανέφερε πως η μικρή απουσίασε από δίπλα του και την βραδιά του τελικού, αφήνοντας έτσι αιχμές για την πρώην σύντροφο και μητέρα του παιδιού του.

Ο Στάθης Σχίζας απαντά για όλα

«Βλέπω διάφορα κακοπροαίρετα σχόλια που γράφετε ορισμένοι χωρίς να ξέρετε και χωρίς να σας πέφτει λόγος. Κακώς μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία να απολογηθώ για το τι κάνω μόνο και μόνο γιατί προσβάλλομαι από κάποια σχόλια κι εγώ και η σύντροφός μου. Αρχικά μερικοί λέτε για τις χλιδάτες διακοπές χιλιάδων ευρώ και τα χρήματα που μου τρώει η Αλεξάνδρα», ξεκινά το μακροσκελές κείμενο του επιχειρηματία ανέφερε αρχικά ο Στάθης Σχίζας.

Για την κόρη του ανέφερε: «Δεύτερον αναφέρετε το ότι δεν κάνω διακοπές με το παιδί μου χωρίς να ξέρετε τι συμβαίνει στο σπίτι του κάθε ανθρώπου το οποίο είναι ένα πολύ προσωπικό θέμα… Αν παρατηρήσατε η κόρη μου δεν ήρθε στον τελικό… Αν σκεφτείτε λίγο καλύτερα θα βρείτε και τις απαντήσεις…»

Για τη Χρήματα του Survivor: «Πρώτον το έπαθλο δεν το έχω πάρει ακόμα και θα αργήσω να το πάρω κιόλας όπως κάθε χρόνο καθυστερεί αρκετά. Το τι θα κάνω το έπαθλο ή μέρος αυτού εγώ μιλάω με πράξεις και όχι με κουβέντες και θα το δείτε όταν έρθει η ώρα», απάντησε ο Στάθης Σχίζας.

Για την πολυτέλεια των διακοπών του: «Δεύτερον ότι βλέπετε από αυτά τα πανάκριβα ξενοδοχεία όπως λέτε, το τονίζω, μερικοί, αυτή την περίοδο είναι συνεργασίες διαφήμισης με τα συγκεκριμένα ξενοδοχεία αλλά αν είστε λίγο πιο προσεκτικοί και όχι κακοπροαίρετοι θα το είχατε καταλάβει. Τρίτον δεν δήλωσα ποτέ ότι είμαι άνεργος, είμαι ενεργός επιχειρηματίας τα τελευταία περίπου 10 χρόνια και με τη βοήθεια το Θεού πάνε όλα καλά», τόνισε ο νικητής του Survivor.

Τέλος για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, και όσους έγραψαν ότι του «τρώει» χρήματα ο Στάθης Σχίζας απάντησε: «Και τελευταίο η Αλεξάνδρα είναι και αυτή επιχειρηματίας, έχει δικά της χρήματα, είναι ανεξάρτητη, δεν έχει και δεν είχε ποτέ ανάγκη κανέναν Χ.Ψ Στάθη να φάει χρήματα. Είναι μια άξια κοπέλα, έχει καταφέρει αρκετά πράγματα τα οποία εσείς δεν τα ξέρετε και ούτε υπάρχει λόγος να τα μάθετε».

 

 

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.