Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου

Εμμανουήλ Καραλής: Ανακοίνωσε ότι σταματά την αγωνιστική του δράση – «Έχω βυθιστεί στο άγχος και την κατάθλιψη»

Άνω τελεία στην αγωνιστική του δράση αποφάσισε να βάλει ο Εμμανουήλ Καραλής. Ο 22χρονος αθλητής που τα τελευταία χρόνια διαπρέπει στο άλμα επί κοντώ, μέσω μιας μακροσκελούς ανάρτησής του στα social media ανακοίνωσε πως μετά από έναν τραυματισμό που υπέστη, έπαθα μια σοβαρή κρίση πανικού και εκ τότε έχει βυθιστεί στην κατάθλιψη. Όλα αυτά δεν του επιτρέπουν να έχει τις αποδόσεις που επιθυμεί γι’ αυτό και πήρε την απόφαση να αφήσει για λίγο στην άκρη τους αγώνες και να δώσει βάση στην ψυχική του υγεία.

«Μετά από έναν τραυματισμό που υπέστη κατά τη διάρκεια της σεζόν στον κλειστό στίβο, ακολούθησαν μια σειρά από περιστατικά που κατάφεραν να μειώσουν εντελώς το ηθικό μου.

Για πρώτη φορά φέτος έπαθα μια πλήρη κρίση πανικού που κατά συνέπεια με έκανε να βυθιστώ στο άγχος και την κατάθλιψη για αρκετό καιρό. Πίεσα τον εαυτό μου πολύ σκληρά για να ανατρέψω αυτήν την κατάσταση, αλλά αυτό έκανε τα πράγματα χειρότερα και ατυχή, ο κακός Manolo κυριάρχησε και ανέλαβε.

Ανάγκασα τον εαυτό μου να συνεχίσει τη σεζόν και προσπάθησα να είμαι θετικός και να απολαμβάνω τους αγώνες όπως κάνω, αλλά πάντα ένιωθα χαμένος και χωρίς κίνητρο.

Είμαι κουρασμένος και νιώθω εντελώς εξαντλημένος. Τελειώνω τη σεζόν μου εδώ. Χρειάζομαι λίγη ξεκούραση και πρέπει να επικεντρωθώ στην ψυχική μου υγεία για λίγο. Πρέπει να κάνω ένα διάλειμμα για να ανακτήσω το χαμόγελό μου», ανέφερε στην ανάρτησή του ο Εμμανουήλ Καραλής.

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.