Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου

Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε – Με ημιδιάφανο midi φόρεμα η Παλιοσπύρου σε μπαρ της Ίου

”Έλαμπε”

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι χωρίς αμφιβολία παράδειγμα προς μίμηση, αφού δεν το βάζει κάτω με τίποτα και μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram δείχνει τον τρόπο για να βρίσκουμε όλοι μας, μόνο τη θετική πλευρά της ζωής και των πραγμάτων.

Αυτές τις ημέρες απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ίο μαζί με καλές τις φίλες και πραγματικά είναι μια κούκλα σε όλες τις βραδινές της εξόδους. Από ότι φαίνεται έχει πολύ καλή ψυχολογία, αφού κάθε βράδυ σχεδόν τα ”σπάει” στο νησί και επιλέγει φορέματα, τα οποία ταιριάζουν γάντι πάνω της, όπως το πολύχρωμο και ημιδιάφανο, που επέλεξε πρόσφατα.

Η βραδινή έξοδος της Ιωάννας Παλιοσπύρου στην Ίο

Παλιοσπύρου - Ίος

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου τόλμησε την πιο μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της μέχρι τώρα
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και πάντα προσπαθεί να δείχνει την όμορφη πλευρά της ζωής μέσα από διάφορα συγκινητικά μηνύματα προς το κοινό της, παρά το γεγονός πως πέρασε έναν Γολγοθά. Η ίδια, λοιπόν, αποφάσισε να κάνει μία μεγάλη αλλαγή και θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ανέβασε, δηλαδή, μία σειρά από φωτογραφίες, από τη στιγμή που έκοβε τα μαλλιά της, ενώ αφέθηκε στα χέρια επαγγελματιών και για το μακιγιάζ της. Μάλιστα, προχώρησε και σε μία μικρή εξομολόγηση για τα συναισθήματά της εκείνη την ώρα.

«Όση ώρα είχα αφεθεί στα μαγικά του χέρια, ένιωθα λίγη αγωνία. Ο Δημήτρης όμως έδειχνε πραγματικά εκστασιασμένος!!! Μου εξήγησε πως είναι πολύ χαρούμενος που του «επέτρεψα» να με βάψει.(!!!) και πως πλέον το όνειρο και η λαχτάρα του είναι να ασχοληθεί με ανθρώπους που έχουν προβλήματα στην εμφάνιση τους, όπως εγώ… όπως οι άνθρωποι με καρκίνο.

Και θέλει να τους βοηθήσει να καταλάβουν πως ????????έχουν την επιλογή να μην ντρέπονται και πως μπορούν να έχουν μια όμορφη ζωή. Ε αυτό ήταν… τον ΛΑΤΡΕΨΑ. @dimitrisdimitroulis είμαι τόσο ευγνώμων για τη γνωριμία μας.. είσαι Υπέροχος», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ιωάννα Παλιοσπύρου

Ιωάννα Παλιοσπύρου - μεταμόρφωση

Ιωάννα Παλιοσπύρου - αλλαγή

Ιωάννα Παλιοσπύρου - μακιγιάζ

 

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.