Site icon Hallocy

Η συγκινητική ανάρτηση της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη 2 χρόνια μετά το Big Brother που κέρδισε τις 100.000 ευρώ

Δείτε αναλυτικά

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα πρόσωπα που έχει γνωρίσει ποτέ το τηλεοπτικό κοινό σε ριάλιτι. Συγκεκριμένα, η ίδια έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο Big Brother το 2020 όπου συζητήθηκε όσο κανείς άλλος.

Η δικηγορίνα από την Κρήτη είχε έναν άκρως εκρηκτικό χαρακτήρα μιας και ήταν μια από τις παίκτριες που δεν άφηνε τίποτα να πέσει κάτω καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που την είδαμε να έρχεται σε αντιπαράθεση με τους περισσότερους παίκτες του σπιτιού.

Ωστόσο, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη είχε τον τρόπο μιας και κατάφερε να κερδίσει για τα καλά τις καρδιές των τηλεθεατών αφού την ανέδειξαν μεγάλη νικήτρια κατακτώντας το πολυπόθητο έπαθλο των 100.000 ευρώ. Πλέον, η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social μιας και δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές.

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη έκανε μια αναδρομή στην νίκη της στο Big Brother
Μπορεί να τις έγιναν πολλές προτάσεις προκειμένου να είναι στην τηλεόραση ωστόσο η ίδια δεν δέχτηκε καμία. Έτσι λοιπόν, μέσα από τα social συνεχίζει και διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τους followers της. Συγκεκριμένα, στην λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά:

«Κοσμε μου σας ευχαριστώ. Μαζι τα καταφέραμε 29.8.2020 @grbigbrother @bigbrotherskaitv
Είμαι μια κοπέλα της παλιάς εποχής που κέρδισε το big brother της νέας εποχής».

 

Exit mobile version