Site icon Hallocy

Οι πρώτες δηλώσεις του ευτυχισμένου γαμπρού Μαυρίκιου Μαυρίκιου & των γονιών του

Ο λαμπερός γάμος του Μαυρίκιου Μαυρίκου και της Ιλάειρας Ζήση με τους 2000 καλεσμένους και τα 17 παρανυφάκια – «Θα βγω να το φωνάξω να το πω, πως είμαι αμαρτωλός που σ’ αγαπώ Ιλάειρα και ότι θέλετε πείτε»

Επίσημα παντρεμένοι είναι πλέον ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση! Το ζευγάρι παντρεύτηκε στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στη Λεμεσό και πραγματικά έλαμπε από ευτυχία.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση σχεδίασαν τον γάμο που πάντα ονειρευόντουσαν και όλα πήγαν κατ’ ευχή.

‘Hταν σχεδιασμένα άψογα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια προκειμένου να περάσουν υπέροχα όχι μόνο οι ίδιοι αλλά και οι 2000 καλεσμένοι τους.

Oi αποκλειστικές δηλώσεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου, στο Νικόλα Mουσικού, για την εκπομπή «Έλα να δεις» (που έκανε πρεμιέρα σήμερα στο Οmega Κύπρου), προβλήθηκαν και από την εκπομπή της Μπέτυς Μαγγίρα «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο Open.

Οι πρώτες δηλώσεις του ευτυχισμένου γαμπρού Μαυρίκιου Μαυρίκιου:

«Δεν περίμενα ότι θα έρθει αύτη στιγμή, τόσο φυσικά, τόσο ξαφνικά, τόσο κεραυνοβόλα. Τους έπιασα λίγο εξαπίνης όλους. Ξαφνικά το Γενάρη τους είπα: ξέρετε θα κάνω πρόταση γάμου σε μια κοπέλα, από το πουθενά και έπαθαν ένα σοκ. Αλλά νομίζω με τον καιρό και όσο την γνωρίσανε και την οικογένεια της, έχουν γίνει όλα τόσο όμορφα, τόσο φυσικά, που δεν υπάρχει τίποτα που να μας ξαφνιάζει», είπε στην κάμερα στις πρώτες του δηλώσεις ο ευτυχισμένος γαμπρός Μαυρίκιος Μαυρίκιου.

Η μητέρα του δήλωσε στην κάμερα: « Νομίζω ότι τώρα έχετε καταλάβει όλοι από που έχει πάρει ο Μαυρίκιος. Είναι το πρώτο μας παιδί σίγουρα υπάρχει συγκίνηση και να πω ότι ο Μαυρίκιος έχει περάσει τόσα τόσα πολλά, που αυτή τη μέρα όλα μαζεύονται κοντά μας και καταλαβαίνετε ότι υπάρχει συγκίνηση»

Ο πατέρας του γαμπρού δήλωσε: «Τους εύχομαι καθε ευτυχία και θα είμαστε πάντα δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν»

Ο Μαυρίκιος αποκάλυψε και στην κάμερα για το honey moon που έρχεται: « Θα μας χάσετε για 20 μέρες πάμε ένα ταξίδι μεγάλο. Δεν το ξέρετε αυτό τώρα το ακούτε. Εξαφανιζόμαστε φεύγουμε μεθαύριο ένα ταξίδι στην άλλη άκρη του κόσμου. Θα πάμε στο συνονόματο θα πάμε Μαυρίκιο. Μακρινό ταξίδι Μαλβίδες, Ντουμπάι. μια ωραία σειρά που φτιάξαμε να ξεκουραστούμε και να φύγουμε λίγο από τα φώτα, να το ζήσουμε να το διασκεδάζουμε με τα συναισθήματά μας. Γιατί δεν διασκέδαση δεν είναι μόνο τραγούδια και χορός και γάμοι.»

«Θα βγω να το φωνάξω να το πω, πως είμαι αμαρτωλός που σ’ αγαπώ Ιλάειρα και ότι θέλετε πείτε»

 

Exit mobile version