Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου

Δέχθηκε επίθεση στα social media επειδή πόζαρε με αποκαλυπτικό μαγιό αγκαλιά με τον έφηβο γιο της!

«Αν έχετε πρόβλημα με τη φωτογραφία μάλλον εσείς πρέπει να ακεφτείτε γιατί βλέπετε ό,τι βλέπετε», λέει η 33χρονη influencer σε συνέντευξή της

Μια Αυστραλή influencer από τον χώρο του fitness απάντησε πρόσφατα στη σφοδρή επίθεση που δέχθηκε στα social media, με αφορμή φωτογραφία που πόσταρε και την έδειχνε αγκαλιά με τον έφηβο γιο της στα γενέθλιά του.

Η 33χρονη Σόφι Γκουιντολίν έκανε την επίμαχη ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram με τους 562.000 followers τον περασμένο Απρίλιο, όταν ο νεαρός Κάι έκλεισε τα 15. Η φωτογραφία που τη συνόδευε την έδειχνε να ποζάρει με τον έφηβο δίπλα στην πισίνα του σπιτιού τους φορώντας ένα τάνγκα μαγιό.

Αρκετοί σχολιαστές έσπευσαν να επικρίνουν την 33χρονη για την επιλογή του συγκεκριμένου μαγιό, επισημαίνοντας ότι είναι ανάρμοστο για οικογενειακή φωτογραφία και ότι το αγόρι δείχνει να αισθάνεται «άβολα» εξαιτίας του. Κάποιοι μάλιστα το πήγαν ένα βήμα παραπέρα, κατηγορώντας την Γκουιντολίν ότι εκμεταλλεύεται τον γιο της για να τραβήξει την προσοχή, ενώ υπήρξαν και «τρολ» που έκαναν λόγο στα σχόλιά τους για ερωτικά υπονοούμενα που αφήνει η φωτογραφία.

sofi_2

«Το να έχεις ένα σώμα είναι φυσιολογικό, τα μέλη του ανθρώπινου σώματος είναι φυσιολογικά και δεν πρέπει να ντρεπόμαστε για αυτά ούτε να τους προσδίδουμε σεξουαλικά χαρακτηριστικά. Αυτό το λέω συνεχώς στους γιους μου για να το καταλάβουν», είπε η 33χρονη influencer πρόσφατα στην Daily Star.

Όπως εξήγησε, όταν τα παιδιά της τη βλέπουν με μπικίνι σκέφτονται «η μαμά κάνει ηλιοθεραπεία» ή «η μαμά πάει για κολύμπι». «Δεν με βλέπουν και σκέφτονται “α τι σέξι πισινό που έχει”» σημειώνει η 33χρονη στη συνέντευξή της.

Από τον Απρίλιο που πόσταρε τη συγκεκριμένη φωτογραφία ορισμένοι haters δεν έχουν πάψει να σχολιάζουν αρνητικά την εν λόγω ανάρτηση, με αποτέλεσμα η γυμνασμένη μαμά τεσσάρων παιδιών (του Κάι, ενός ακόμα αγοριού και δύο κοριτσιών) να ενημερώσει τη λεζάντα της φωτογραφίας, διευκρινίζοντας ότι στην αυστραλιανή πόλη που ζει η οικογένειά της το να κυκλοφορεί κανείς με μπικίνι στο σπίτι ή και έξω είναι απολύτως συνηθισμένο και φυσιολογικό.

sofi_1

Όσο για τον έφηβο γιο της, σε βίντεο που ανέβασε η 33χρονη μετά τις αντιδράσεις ο νεαρός εξηγεί ότι δεν αισθάνθηκε καμία αμηχανία ποζάροντας με την μαμά του ενώ φορούσε το μαγιό της.

«Φυσικά και δεν έχω κανένα πρόβλημα να φοράω το μπικίνι μου μπροστά στους γιους μου! Γιατί; Επειδή το σώμα μου δεν έχει σεξουαλικά χαρακτηριστικά για εκείνους, ούτε είχε ποτέ! Αν εσείς έχετε πρόβλημα, ίσως πρέπει να εξετάσετε γιατί αισθάνεστε την ανάγκη να προδώσετε σεξουαλικά χαρακτηριστικά στο κορμί μιας γυναίκας αντί να δείτε απλώς μια μαμά που ποζάρει με τον γιο της στην πισίνα!», σημείωσε η influencer.

sofi_3

 

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.