Site icon Hallocy

Δείτε πώς είναι σήμερα ο «Μαγκάιβερ»

Ο 72χρονος πλέον Ρίτσαρντ Ντιν Άντερσον δεν ασχολείται με την υποκριτική – Δείτε φωτογραφίες του

Η τηλεοπτική σειρά «Μαγκάιβερ» έκανε πρεμιέρα το 1985, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία. Ο πρωταγωνιστής Ρίτσαρντ Ντιν Άντερσον που υποδύθηκε τον ομώνυμο χαρακτήρα απέκτησε το δικό του φανατικό κοινό και μετά από 139 επεισόδια που κράτησε η σειρά, οι θαυμαστές της σειράς τον θυμούνται ακόμα.

Μετά το «Μαγκάιβερ», ο Άντερσον πρωταγωνίστησε στη σειρά επιστημονικής φαντασίας Stargate SG-1 από το 1997 έως το 2007, ενώ έπαιξε επίσης σε μερικά επεισόδια της spin-off σειράς Stargate Atlantis και Stargate Universe. Η τελευταία του ερμηνεία ήταν στην τηλεοπτική σειρά Don’t Trust the B—- in Apartment 23 το 2013 κι έκτοτε αποσύρθηκε από την υποκριτική, χωρίς όμως να ανακοινώσει επίσημα την απόφασή του.

Ο γνωστός ηθοποιός έχει πλέον εγκατασταθεί στο Μαλιμπού, απολαμβάνοντας μια ήρεμη ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ πολύ συχνά ασχολείται με διάφορες περιβαλλοντικές οργανώσεις σε ολόκληρο τον κόσμο.

Σε φωτογραφίες του που έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς στα μέσα ενημέρωσης, αλλά και στο Instagram, ο 72χρονος Άντερσον είναι αγνώριστος.

Δείτε τις φωτογραφίες

Exit mobile version