Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου

Μελίνα Ασλανίδου: Η πληρωμένη απάντησή της στα σχόλια για τις αισθητικές επεμβάσεις

Την Μελίνα Ασλανίδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Πρωινό και ο Γρηγόρης Μπάκας στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Η γνωστή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις αισθητικές επεμβάσεις και έδωσε τη δική της απάντηση για όσα γράφονται στα social media για εκείνη.

«Γελώ πολύ. Τι να κάνω να κλάψω; Όχι δεν κλαίω. Καλά κάνουν. Οι γυναίκες πρέπει να προσέχουν τον εαυτό τους. Έχουν πολλά πράγματα. Κυρίως η μητέρα που πρέπει να προσέξει τα παιδιά της και τον άντρα της. Κάτσε φίλε, πρέπει να προσέχει η γυναίκα τον εαυτό της και να είναι όμορφη» είπε αρχικά η Μελίνα Ασλανίδου.

«Να κοιτά τον εαυτό της στον καθρέφτη και να λέει μπράβο κούκλα μου, πάμε παρά πέρα. Αυτήν την έχω από τότε που γεννήθηκα, τη μυτούλα μου δεν την πειράζω» ανέφερε χιουμοριστικά η Μελίνα Ασλανίδου.

Στη συναυλία που δόθηκε το βράδυ της Δευτέρας 12/9 στο Καλλιμάρμαρο προς τιμήν του Γιώργου Ζαμπέτα στο πλαίσιο της δράσης του «Όλοι μαζί μπορούμε» συνάντησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία τη Μελίνα Ασλανίδου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή του Καλλιμάρμαρου και καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο για τις ερμηνείες της.

Η Μελίνα Ασλανίδου απάντησε ΠΑΛΙ για τις ερωτήσεις που δέχεται σχετικά με την εμφάνισή της και το αν έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις.

«Δεν μου τα λένε κατάμουτρα. Τι να με ενοχλούν παιδιά; Ο κόσμος λέει! Τι να κάνουμε τώρα» αποκρίθηκε η Μελίνα Ασλανίδου.

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.