Site icon Hallocy

O Ράιαν Ρέινολντς πήγε για κολονοσκόπηση συνοδεία… κάμερας – Δείτε βίντεο

«Αυτή η διαδικασία μπορεί να σου έσωσε τη ζωή», είπε ο γιατρός του 45χρονου σταρ μετά την αφαίρεση πολύποδα που βρέθηκε στο παχύ του έντερο

Ο Ράιαν Ρέινολντς ανακάλυψε ότι είχε έναν μικρό πολύποδα στο παχύ του έντερο στην πρώτη κολονοσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε, αφού πήγε να εξεταστεί συνοδεία… κάμερας.

Ο 45χρονος πρωταγωνιστής του Deadpool και ο Ρομπ Μακέλχενι, συνιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας Ρέξαμ μαζί με τον Ρέινολντς, αποφάσισαν να συνεργαστούν με τον οργανισμό Lead From Behind που πραγματοποιεί καμπάνιες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του παχέος εντέρου.

Σκοπός αυτής της συνεργασίας είναι η ενθάρρυνση των πολιτών – και κυρίως των ανδρών – να υποβάλλονται προληπτικά σε αυτή τη χρήσιμη και συχνά σωτήρια ιατρική διαδικασία, καθώς μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια για τη ζωή τους.

Σε βίντεο που ανέβηκε στη σελίδα του Ρέινολντς στο YouTube εχθές, Τρίτη, οι δυο τους εξηγούν γιατί ήθελαν να αποδείξουν πώς ένα απλό βήμα μπορεί να σώσει ζωές.

«Κανονικά δεν θα κατέγραφα ποτέ με κάμερα μια ιατρική μου εξέταση για να την μοιραστώ με τον κόσμο… Όμως τώρα έχω την ευκαιρία να ενημερώσω τον κόσμο για κάτι που μπορεί σίγουρα να σώσει ζωές. Αυτό το κίνητρο είναι αρκετό για εμένα για να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία του να έχω κάμερα μέσα στον πισινό μου» επισημαίνει στο βίντεο ο ηθοποιός που είναι γνωστός για το χιούμορ του.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο εξεταστικό κέντρο, ο Ρέινολντς έμαθε ότι είχε έναν αρκετά δυσδιάκριτο πολύποδα στη δεξιά πλευρά του παχέος εντέρου του, ο οποίος αφαιρέθηκε άμεσα. «Αυτό ενδεχομένως να σου έσωσε τη ζωή, και δεν υπερβάλλω ούτε αστειεύομαι. Γι’ αυτό ακριβώς πρέπει να κάνουμε αυτή την εξέταση. Δεν είχες κανένα απολύτως σύμπτωμα», είπε ο γιατρός στον ηθοποιό δείχνοντάς του εικόνες του ιστού.

Όσο για τον Μακέλχενι, ο δικός του γιατρός αποκάλυψε ότι βρήκε τρεις πολύποδες που «δεν συνιστούσαν σοβαρό πρόβλημα, αλλά είναι θετικό ότι εντοπίστηκαν νωρίς και αφαιρέθηκαν». Ο επίσης 45χρονος πρωταγωνιστής του «Always Sunny in Philadelphia» αστειεύτηκε μάλιστα ότι «νίκησε» τον Ρέινολντς στον άτυπο διαγωνισμό ανάμεσά τους με διαφορά… δύο πολυπόδων.

 

Exit mobile version