Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου

Χρήστος Βασιλόπουλος: Η νέα απάντηση μετά τις αντιδράσεις – “Το κάστινγκ έκλεισε λόγω μεγάλης προσφοράς ηθοποιών”

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η ανάρτηση του Χρήστου Βασιλόπουλου, με την οποία ζητούσε ηθοποιούς για μία νέα παραγωγή.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια αγγελία, στην οποία ζητά από σπουδαστές ηθοποιούς να στείλουν τα βιογραφικά τους.

Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως όσοι επιλεγούν, δεν θα πληρωθούν. Ωστόσο, ο Χρήστος Βασιλόπουλος υποσχέθηκε πως… «η παραγωγή θα κρατήσει όλα τα βιογραφικά των συμμετεχόντων για μελλοντική συνεργασία».

Μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε, ο ηθοποιός εξήγησε, πως «είναι λογικό» να μην πληρωθούν οι ηθοποιοί, εφόσον ούτε ο ίδιος δεν θα λάβει χρήματα.

Με νέα του ανάρτηση το πρωί της Παρασκευής ο Χρήστος Βασιλόπουλος ξεκαθάρισε πως δεν κατέβασε ποτέ από τον προσωπικό του λογαριασμό την επίμαχη ανάρτηση, αλλά την έκλεισε καθώς το κάστινγκ συμπληρώθηκε.

«Το κάστινγκ που ανέβασα στο Facebook σχετικά με ένα μελλοντικό project έκλεισε και είμαστε καλυμμένοι. Το ποστ υπάρχει ακόμα, δεν κατέβηκε, απλά έκλεισε λόγω μεγάλης προσφοράς ηθοποιών. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους και κυρίως τους δημοσιογράφους για τη θετική τους ενέργεια, γνωρίζοντας πολύ καλά τη δουλειά των ηθοποιών εκ των έσω» έγραψε ο Χρήστος Βασιλόπουλος στη νέα του ανάρτηση.

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.