Site icon Hallocy

«Ξύπνησα και το μισό μου πρόσωπο ήταν λευκό»: H 18χρονη με τη λεύκη που ξετρέλανε τους κριτές του GNTM (Vid)

Τους πήρε τα μυαλά και δεν τους άφησε περιθώριο. Η 18χρονη Τζούλια από την Κρήτη, με καταγωγή από την Ουκρανία, μπήκε στο πλατό του GNTM και ενθουσίασε τους τέσσερις κριτές μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Πρώτα και κύρια γιατί μπήκε με άνεση και μίλησε για τη λεύκη που έχει, μια πάθηση που προκαλεί καταστροφή στα μελανοκύτταρα σε διάφορα σημεία του δέρματος, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πιο λευκά σημεία στο σώμα.

Στην Τζούλια αυτή η πάθηση εμφανίστηκε στο ένα της φρύδι, όπου φαίνεται σαν να έχει φρύδια διαφορετικού χρώματος και σε λίγα ακόμα σημεία στο σώμα της.

Η ίδια εξήγησε πως το έπαθε σε ηλικία 6 ετών όταν σοκαρίστηκε από έναν καβγά στο σπίτι της. Όσο μεγάλωνε, τα άλλα παιδιά στο σχολείο σχολίαζαν περιπαικτικά την πάθησή της, αλλά στα 18 της έχει μάθει να το κάνει δικό της και να νιώθει άνετα.

«Στην ηλικία 6 ετών σε ένα οικογενειακό τραπέζι, κάποιοι φίλοι μας τσακώθηκαν και ο καβγάς ήταν πολύ έντονος, έπαθα ένα σοκ επειδή ήμουν και μικρούλα και απλά την επόμενη μέρα που ξύπνησα και το μισό μου πρόσωπο ήταν λευκό.

Όταν ήμουν στο Γυμνάσιο, άκουγα διάφορα σχόλια, όπως ‘σαλάμι αέρος’, ‘αγελαδίτσα’ και άλλα τέτοια που με επηρέαζαν ψυχολογικά, δεν μου άρεσε και το έκρυβα, το έβαφα. Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι δεν υπάρχει λόγος να το κρύβω. Είναι τέλειο και όποιος έχει κάτι διαφορετικό πάνω του να μην το κρύβει», είπε χαρακτηριστικά.

Οι τέσσερις κριτές την πέρασαν στην επόμενη φάση από την πρώτη κιόλας στιγμή, δίχως να χρειαστεί να δουν και πολλά από τις πόζες της και την πασαρέλα της, με την Χατζηπαντελή να αναλαμβάνει να πει το «ναι» και για τους υπόλοιπους.

Exit mobile version