Site icon Hallocy

Φωτογραφία: Η 63χρονη Τζέιμι Λι Κέρτις ποζάρει στον φακό με κορμάκι και διχτυωτό καλσόν

«Έκανα πλαστική επέμβαση. Ναι έβαλα Botox στο πρόσωπο μου. Το Botox απομακρύνει τις πολλές ρυτίδες ναι, όμως μετά με έκανε να μοιάζω με πλαστική φιγούρα», είπε η ηθοποιός

Η Τζέιμι Λι Κέρτις πόζαρε στον φακό του συγγραφέα και φωτογράφου Ράιαν Πφλούγκερ και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. «Αυτό που κάνετε με το φυσικό φως είναι εκπληκτικό», έγραψε η διάσημη ηθοποιός στη λεζάντα που συνόδεψε το πορτρέτο της. Η Κέρτις στη φωτογραφία φοράει ένα μαύρο κορμάκι και δικτυωτό καλσόν.

Δυναμικό come back στη μεγάλη οθόνη
Η Κέρτις κάνει δυναμικό come back στη μεγάλη οθόνη. Η ηθοποιός αποφάσισε να κλείσει το μεγαλύτερο ίσως κεφάλαιο της καριέρας της, όπως ακριβώς του άξιζε: σχεδόν 45 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του «Halloween», ενσαρκώνοντας έναν από τους πιο εμβληματικούς ρόλους σε ταινίες τρόμου, αυτόν της Lory Stroud, αναμένεται να αντιμετωπίσει για τελευταία φορά τον μανιακό κατά συρροή δολοφόνο Michael Myers στο επερχόμενο φιλμ «Halloween Ends».

Με αφορμή τη νέα της ταινία η χολιγουντιανή σταρ παραχώρησε συνέντευξη στο «Today» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τα μυστικά της ομορφιάς της.

Πιο συγκεκριμένα μιλώντας για την προσωπική της ζωή στάθηκε κυρίως στο ζήτημα της ηλικίας, δηλώνοντας πως είναι «περήφανη καθώς βαδίζει στο στάδιο προ-γήρανσης». «Με τις κόρες μου μοιραζόμαστε πολλά μυστικά και ανταλλάσουμε συχνά συμβουλές, η κάθε μια από την εμπειρία της. Πρόσφατα είπα σε εκείνες “να μην τα βάζουν με το πρόσωπο τους”» τόνισε, αποκαλύπτοντας στη συνέχεια πως «είχε δεχτεί πιέσεις» για την εικόνα της και για αυτό υπέκυψε στις πλαστικές επεμβάσεις, με τις οποίες όμως δεν αισθανόταν ποτέ καλά.

«Έκανα πλαστική επέμβαση. Ναι έβαλα μπότοξ στο πρόσωπο μου. Το μπότοξ απομακρύνει τις πολλές ρυτίδες ναι, όμως μετά με έκανε να μοιάζω με πλαστική φιγούρα», είπε χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο αποκάλυψε πως το μοναδικό μυστικό ομορφιάς που ακολουθεί και επαναλαμβάνει συνεχώς στις κόρες της είναι να «παραμείνουν γειωμένες» με το πέρασμα του χρόνου, προσπαθώντας να φροντίζουν για την ευεξία τους μέσω της άσκησης.

Exit mobile version