Site icon Hallocy

«Έφυγε τόσο νέος» – Θλίψη για τον Νίκο Κοκλώνη

Η ανάρτηση που έκανε για το θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Θλίψη επικρατεί από τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή έπειτα από πολύ δύσκολα μάχη που έδωσε με σπάνια μορφή επιθετικούς καρκίνου.

Όλες οι εκπομπές αναφέρθηκε στο θάνατο του με το κλίμα να είναι βαρύ, ενώ ο Παναγιώτης Στάθης έκλαψε στον αέρα του Ώρα Ελλάδος διαβάζοντας την ανάρτηση που έγινε μετά το θάνατο του, την οποία είχε προγραμματίσει ο ίδιος πριν πεθάνει.

Και στα social media οι αναρτήσεις είναι δεκάδες για τον δις αργυρό Ολυμπιονίκη. Ανάμεσα τους είδαμε και αυτή του Νίκου Κοκλώνη, ο οποίος θέλησε να έγραψε πολύ συγκινητικά λόγια.

Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη για το θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη
«Τεράστια συγκίνηση για τον Ολυμπιονίκη μας Αλέξανδρο Νικολαΐδη που “έφυγε” τόσο νέος, αφήνοντας μέσα από το συγκλονιστικό μήνυμά του το μεγαλύτερο μάθημα ζωής. Ένα μάθημα ήθους, γενναιότητας και ανθρωπιάς. Καλό ταξίδι, Αλέξανδρε» έγραψε ο παραγωγός.

Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του – Η επιθυμία της οικογένειας
Συναθλητές, φίλοι και συγγενείς είναι συντετριμμένοι και αναμένεται, όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα, να τον οδηγήσουν στην τελευταία του κατοικία αύριο, Σάββατο 15/10.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 16:00 στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως ενώ μία ώρα νωρίτερα, στις 15:00, η σορός του θα εκτεθεί προς χαιρετισμό.O ενταφιασμός του θα γίνει στα Κοιμητήρια του Φιλύρου Θεσσαλονίκης.

Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να γίνουν δωρεές εις μνήμην του στα παρακάτω ευαγή ιδρύματα: Φλόγα- Σύλλογος Γονέων Παίδων Με Νεοπλασματική Ασθένεια, Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία και ΑΡΣΙΣ- Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων.

Exit mobile version