Site icon Hallocy

Ελένη Φουρέιρα: Είναι τελικά έγκυος; – Νέες Φωτογραφίες

Η νέα φωτογραφία που μπέρδεψε τους θαυμαστές της

Πολλά ακούγονται το τελευταίο διάστημα σχετικά με το αν η Ελένη Φουρέιρα είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Η γνωστή τραγουδίστρια έχει σταματήσει από το καλοκαίρι και μετά τις live εμφανίσεις της, ενώ δεν την έχουμε δει να πραγματοποιεί κάποια επίσημη έξοδο εδώ και πολύ καιρό.. Παρολ’ αυτά, παραμένει ενεργή στα social media, αν και η συχνότητα των αναρτήσεών της έχει μειωθεί.

Μια ανάρτησή της πριν λίγες μέρες στάθηκε η αφορμή να φουντώσουν οι φήμες περί εγκυμοσύνης, αφού στις φωτογραφίες η Ελένη Φουρέιρα φαίνεται να έχει λίγο φουσκωμένη κοιλιά, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους followers της.

Ωστόσο η τελευταία της ανάρτηση ήρθε να τους μπερδέψει και πάλι, αφού στις νέες φωτογραφίες, που δημοσίευσε, υπάρχει και ολόσωμη πόζα, με την κοιλιά της να φαίνεται πλάκα!

Κανείς δεν ξέρει αν είναι φωτογραφίες τραβηγμένες πιο παλιά, τις οποίες δημοσίευσε τώρα ή αν όντως είναι τωρινές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η εγκυμοσύνη για κάθε γυναίκα είναι ένα θέμα ιερό και ευαίσθητο, και αν η τραγουδίστρια είναι έγκυος, θα το ανακοινώσει όταν η ίδια αισθανθεί έτοιμη για αυτό..

 

 

Exit mobile version