Site icon Hallocy

Χάρης Ασημακόπουλος: «Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις στη ζωή σου, μπορείς να πας με όσους άντρες θες, δεν θέλω να το καταλάβω»

Συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό μας και τη δημοσιογράφο, Ελένη Μουστάκη παραχώρησε ο Χάρης Ασημακόπουλος.

Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα ποσά που έχει πάρει κατά καιρούς, το bullying, την απιστία, αλλά και τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του.

«Αυτά τα πενταψήφια νούμερα που ακούγονται δεν τα πήρα ποτέ, αλλά πήρα τετραψήφια. Αυτοί που έπαιρναν αυτά τα ποσά ήταν ελάχιστοι. Δεν πληρωνόμουν πάντα πολύ καλά, αλλά καλά και επίσης επειδή δεν έκανα συνέχεια τηλεόραση, φαντάζομαι αν πήγαινα χρόνο με χρόνο, θα έπαιρνα την πολυκατοικία ολόκληρη», είπε αρχικά ο Χάρης Ασημακόπουλος.

Και συνέχισε: «Έχω βιώσει bullying στο σχολείο γιατί φορούσα γυαλιά, με φώναζαν γυαλάκια. Τότε δεν φόραγε κανένας και ήταν σαν μια μουτζούρα στα μούτρα. Έχω κάνει και εγώ το λάθος να κάνω bullying σε έναν άνθρωπο για το βάρος του ή την εμφάνισή του».

Όσον αφορά στην απιστία αλλά και τον τρόπο με τον οποίο το αντιμετωπίζει ο ίδιος στις σχέσεις του, δήλωσε: «Έχω συγχωρέσει πάρα πολλές φορές απιστία. Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις στη ζωή σου, μπορείς να πας με όσους άντρες θες, θέλω όμως, την ώρα που θα γυρίσεις σπίτι μας και θα μπεις μέσα, να μην το δω, δεν θέλω να το καταλάβω. Αν έχει τα κότσια να το κάνεις και να μην το καταλάβω, καν ‘το, ο βλάκας θα είμαι εγώ. Είναι κάποιες αλήθειες που δεν χρειάζεται να το ξέρουμε».

Τέλος, αναφερόμενος στον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του, ο Χάρης Ασημακόπουλος σημείωσε: «Ο πατέρας μου δεν ήθελε να γίνω ηθοποιός, ήταν πολύ αντίθετος με όλο αυτό. Έφυγε πριν από ένα χρόνο από τη ζωή, ξαφνικά. Δύο μήνες πριν πεθάνει είχαμε μπει στη διαδικασία να το περιμένουμε αλλά και πάλι ήταν πολύ ξαφνικά».

Exit mobile version