Site icon Hallocy

«Με ξέρεις αγόρι μου, έχεις έρθει και στο σπίτι μου» – “Πάγωσε” ο Γιώργος Λιάγκας με την Πρόεδρο των εκδιδομένων

Άφωνοι όλοι στο πλατό!

Άφωνος έμεινε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1, όταν έβγαλε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας την Πρόεδρο εκδιδομένων για να μιλήσει για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό και να ξεκαθαρίσει τι συμβαίνει με την γυναίκα που μιλάει στα κανάλια σαν εκπρόσωπος τους.

Με το που την καλωσόρισε λοιπόν ο παρουσιαστής, όλοι στο πλατό σοκαρίστηκαν όταν του είπε πως γνωρίζονται και πως έχει πάει σπίτι της.

Τι είπε η Πρόεδρος για τον Λιάγκα
«Καλημέρα! Με ξέρεις αγόρι μου, έχεις έρθει και στο σπίτι μου πριν χρόνια με τον Αρναούτογλου που θέλατε να κάνετε ένα βιβλίο», είπε η Έλλη Κανελλοπούλου και άφωνος ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε: «Πάλι καλά που είπες ότι ήρθαμε να κάνουμε ρεπορτάζ. Γιατί έτσι όπως το πες…»

Μετά το τέλος της τηλεφωνικής επικοινωνίας, ο παρουσιαστής είπε χαμογελώντας: «Ξεκίνησε απότομα και λέω… θα τα ακούσουμε όλα».

 

Το ξέσπασμα του Λιάγκα για την υπόθεση
Η υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό έχει συγκλονίσει ολόκληρη την ελληνική κοινωνία και έχει οδηγήσει πολλές φορές τον Γιώργο Λιάγκα σε ξεσπάσματα στον αέρα του Πρωινού. Το πρωί της Τετάρτης 12/10 προέβη σε άλλο ένα κατά την έναρξη της εκπομπής εξαιτίας των εξελίξεων.

Προσπάθησε να ξεκινήσει ευχάριστα μιλώντας για το αυτοκίνητο που δίνει ως δώρο η ομάδα του ΑΝΤ1, ωστόσο ήταν ταραγμένος ήδη λόγω των νέων αποκαλύψεων που θα παρουσίαζε στη συνέχεια και ένιωσε την ανάγκη να φωνάξει ενάντια στους υπεύθυνους που κατέστρεψαν τη ζωή της ανήλικης, με τον ίδιο να μην μπορεί να διανοηθεί πως ακόμη και παντρεμένα ζευγάρια την προσέγγιζαν.

«Είναι η μεγάλη ευκαιρία να ξεβρομίσει η κόπρος του Αυγεία. Και μιλάμε για τα 213 τομάρια που έμπαιναν στη σειρά, όπως πάμε στην τράπεζα και μπαίνουμε στη σειρά για το γκισέ, για να βιάσουν το 12χρονο κοριτσάκι. Το άλλο φιντάνι που συνελήφθη, το δεύτερο, είχε τρία κοριτσάκια, το ένα ήταν στην ηλικία αυτού που βίαζε, οι αλήτες», είπε αρχικά.

Και έπειτα συμπλήρωσε: «Μου σηκώνεται η τρίχα, πραγματικά. Υπήρχε ζευγάρι παντρεμένων, έχουν πιάσει οι αστυνομικοί ζευγάρι παντρεμένων, ζευγάρι, εγώ και η γυναίκα μου, που μαζί προσέγγιζαν το 12χρονο. Δηλαδή, ήθελαν να κάνουν τρίο, το καταλαβαίνετε, με 12χρονο κοριτσάκι. Η ανωμαλία στον ύψιστο βαθμό».

«Συγγνώμη για την έναρξη, αλλά δεν μπορώ, έρχομαι φορτισμένος από τη σύσκεψη. Συγγνώμη για την ένταση», κατέληξε.

Exit mobile version