Site icon Hallocy

Γιώργος Καπουτζίδης: Η στιγμή που ανακοίνωσε στους γονείς του ότι είναι ομοφυλόφιλος

«Πάντοτε αισθανόμουν μια ευθύνη», σημείωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης και εξήγησε τους λόγους

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και στον Κώστα Τσουρό παραχώρησε ο δημιουργός της σειράς «Σέρρες», Γιώργος Καπουτζίδης και μίλησε με ειλικρίνεια για την στιγμή που γνωστοποίησε στους γονείς του τη σεξουαλική του ταυτότητα.

Ο δημοφιλής ηθοποιός και δημιουργός αναφέρθηκε στις τοποθετήσεις που κάνει δημόσια κατά καιρούς ξεκαθαρίζοντας: «Πάντοτε αισθανόμουν μια ευθύνη. Κι όταν έγραφα και κωμωδίες πιο απροβλημάτιστες και ήμουν κι εγώ υποτίθεται πιο απροβλημάτιστος ως νέος αισθανόμουν την ευθύνη του τι θα πω στον κόσμο», ανέφερε αρχικά.

Σε άλλο σημείο της συνεντευξής του, ο Γιώργος Καπουτζίδης επισήμανε: «Χαίρομαι που ο κόσμος μου λέει ότι βοηθιέται. Έχω πάρει πολλά συγκινητικά μηνύματα. Είναι μεγάλη υπόθεση να καταλαβαίνεις ότι ο άλλος σε εκτιμά. Υπήρξαν πολλά ομοφυλόφιλα παιδιά και γονείς αυτών που βοηθήθηκαν και τούς έδωσα θάρρος… Αν κάποιος κουράστηκε με τις τοποθετήσεις μου ας αλλάξουν κανάλι και ας μην με δουν. Ξέρω που μιλάω και δεν μιλάω σε όλους. Ας ξεκουραστούν γιατί δεν θέλω να τους κουράζω».

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, όμως, αναφέρθηκε και στη στιγμή που ανακοίνωσε στους γονείς του οτι είναι ομοφυλόφιλος και τον τρόπο με τον οποίο το διαχειρίστηκαν: «Η στάση των γονιών μου με βοήθησε. Δεν είναι ότι ήταν μια εύκολη αντιμετώπιση τότε το μακρινό 1995. Μου είπαν “αυτό είναι, αγαπιόμαστε, μας αγαπάς και πάμε να προχωρήσουμε με αυτό σαν βάση”. Είχα άγχος πριν τους το ανακοινώσω, δεν ήταν βατά τα πράγματα αλλά μετά το έκανε βατό ο ένας στον άλλον».

Exit mobile version