Site icon Hallocy

Γιώργος Μπένος και Ορέστης Χαλκιάς από το Maestro: «Δε μας δυσκόλεψε το να υποδυθούμε ένα γκέι ζευγάρι»

Την περασμένη Πέμπτη 13/10 έκανε πρεμιέρα η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη “Maestro” η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Δυο από τους ηθοποιούς που συναντάμε στη σειρά είναι ο Γιώργος Μπένος και ο Ορέστης Χαλκιάς οι οποίοι υποδύονται ένα γκέι ζευγάρι.

«Εγώ υποδύομαι τον Σπύρο, τον γιο της Μαρίας Καβογιάννη και του Γιάννη Τσορτέκη. Ο Σπύρος είναι πολύ εγκλωβισμένος στον δικό του κόσμο. Νιώθω ότι είναι περικυκλωμένος από ενοχή, ανασφάλεια, από σκοτάδι… Από τέτοια στοιχεία. Δυσκολεύεται να δει που είναι το φως, που είναι η πόρτα. Ξέρεις ότι υπάρχει.

Είναι φανταστικό να έχεις μια μαμά σαν τη Μαρία Καβογιάννη. Νομίζω είναι μια μαμά που θα ήθελαν όλοι και εντός και εκτός γυρισμάτων. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και την ευχαριστώ πάρα πολύ. Μάθημα υποκριτικής για εμάς. Η πιο δύσκολη σκηνή ήταν εκείνη που δέχομαι βία από τον πατέρα μου αλλά και εκείνη που με βρίσκει χτυπημένο ο Αντώνης.

Στην εφηβεία μου, έχασα ένα πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο, τον θείο μου. Αυτό με επηρέασε πολύ, κλείστηκα στον εαυτό μου, δεν ήθελα να πάω ούτε στο σχολείο. Στο να υποδυθούμε ένα γκέι ζευγάρι δε μας δυσκόλεψε» αποκάλυψε ο Γιώργος Μπένος.

Ο Ορέστης Χαλκιάς από τη δική του πλευρά είπε: «Ο δικός μου ρόλος είναι ο Αντώνης ο γιος του Φάνη Μουρατίδη και της Μαρίσσας Τριανταφυλλίδου, εγγονός της Χαρούλας Αλεξίου και αδερφός της Κλέλιας Ανδριολάτου. Ο Αντώνης ασχολείται πολύ με τη μουσική. Έχει μια μπάντα στην οποία τραγουδάει. Μια ενδιαφέρουσα αντίθεση είναι ότι φαινομενικά, αυτός που βλέπει τη σειρά νομίζει ότι ο Αντώνης βρίσκεται σε ένα φωτεινό περιβάλλον λόγω μιας πιο μεγάλης καλλιέργειας, μιας ενασχόλησης με τη μουσική, λόγω μιας κουλτούρας που υπάρχει υποτίθεται στο σπίτι. Στην πραγματικότητα όμως είναι και ο ίδιος περικυκλωμένος από το σκοτάδι.

Και εγώ είμαι τυχερός που έχω αυτούς τους γονείς σε αυτή τη σειρά. Οι πιο δύσκολες σκηνές είναι αυτές που έχουν να κάνουν με βία. Κάποιος πρέπει να υποδυθεί και τον ομοφυλόφιλο. Δε μας δυσκόλεψε αυτό».

 

Exit mobile version